- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
mikrofon #25465 üzenetére
Én kompletten az egész telegram csatornára értettem.
Amennyiben hivatalos biztos ki lehet deríteni. Lengyeleknel van a központ.Szerintem meg nálunk garanciás ügyintézésnél a kutya nem nézi meg milyen fw van rajta. Lehet azt sem tudjak hogy kell.....
Voltak érdekes fwek, több olyan is ami 835 esetében teljesen kinyirta a local dimminget. Azt azért valljuk be hogy hivatalosan ilyet kiadni ultra gáz lenne.
A hivatalos az lenne ha fent lenne a tcl weboldalan mint letoltheto fw. Vagy legalább a fő oldal megemlitene hogy van ilyen telegram csatorna. De szerintem ennek sehol semmi nyoma nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest