- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSuperben
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem egy 65c745öt, és homogén világos háttér (pl jégkorong közvetítés) alatt teljesen szabályos függőleges "oszlopok" látszódtak a képernyőn. DSE v. vertical banding, nem tudom melyik a pontos megnevezés. 6-7 oszlop, mintha a dimming zone-ok mentén lennének. Normál színes tartalomnál nem látszódik, csak homogén háttér előtti mozgásnál. A tv-t visszaküldtem, vettem egy másik megegyező modellt. Ugyanaz. Talán valamivel kevesebb, vagy halványabb, de ugyanúgy látható "koszos" oszlopok egymástól teljesen szabályos távolságra.
Én vagyok ilyen peches, vagy ez ilyen? Érdemes harmadik tévével is megpróbálkozni, vagy el kell fogadom, hogy ilyen ez a panel?
Lehet, a FALD miatt van és a sima edge led ebből a szempontból jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest