Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSuperben
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem egy 65c745öt, és homogén világos háttér (pl jégkorong közvetítés) alatt teljesen szabályos függőleges "oszlopok" látszódtak a képernyőn. DSE v. vertical banding, nem tudom melyik a pontos megnevezés. 6-7 oszlop, mintha a dimming zone-ok mentén lennének. Normál színes tartalomnál nem látszódik, csak homogén háttér előtti mozgásnál. A tv-t visszaküldtem, vettem egy másik megegyező modellt. Ugyanaz. Talán valamivel kevesebb, vagy halványabb, de ugyanúgy látható "koszos" oszlopok egymástól teljesen szabályos távolságra.
Én vagyok ilyen peches, vagy ez ilyen? Érdemes harmadik tévével is megpróbálkozni, vagy el kell fogadom, hogy ilyen ez a panel?
Lehet, a FALD miatt van és a sima edge led ebből a szempontból jobb? -
TheSuperben
csendes tag
Na, egy hónap után megjött tegnap az eMAGtól a 65c745. Minden pöpec, kivéve, hogy olyan vertical banding van, mintha függőleges vonalakkal 8-9 egyenlő részre lenne osztva képernyő.
Ha NHL-t nézek, olyan mintha oszlopok között koriznának. Kérdeztem emagtól, hogy cserélik-e, de azt mondták, 30 napon belül küldjem vissza. Csak így meg bukom a kuponos árat, amiért egyáltalán belevágtam. Most erősen vacilálok, mi legyen. Bár úgy megszoktam TV nélkül, hogy lehet nem veszek egyből újat, csak, ha megint lesz valami akció.
-
TheSuperben
csendes tag
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy a c745-höz lehet-e egyszerre két Bluetooth fejhallgatót csatlakoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest