- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
TCL 50C805
Nos első 30 perces YT videó teszt (elég sok leg oled black ultra hdr stb videot néztem) + amazon prime-on az új murphys karácsonyi filmbe belenézegettem.
A régi sima buta fhd-s lcd tv-mhez képest van csak viszonyítási alapon. A színek nagyon szépek rajta. Volt olyan teszt ahol mondom mivan kikapcsolt a tv a fekete totál fekete (eddig) bevilágítási hibák nincsenek. Amazon filmnél alul felül fekete csíkban sem
42 colos korábbihoz képest nem sokkal nagyobb és szerintem a súlya könnyebb is.
Most nem tudok nagyon gamingelni mert vendég van de majd rászabadítok pár jó grafikás 120 fps-t is tudó játékos és azokkal is tesztelem (nekem úgyis 99%-ban csak game-re kellett valami olcsó tv)
Hangja nekem megfelel mindig is a gyári hangszoró szólt mindennél. Biztos jobb egy 100+ ezres hangcuccal ,de tömblakásba nekem ez bőven elég.
Első benyomások egyelőre jók le is szedtem a fólia csikokat a TV-ről
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest