Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Parmezan77
üzenetére
A vállalkozás kiszállításnál addig felel a termék sérülésmentességéért, amíg a fogyasztó birtokba nem veszi. Ebben benne van az is, hogy a rendelt terméket kibontja és beüzemeli. Teljesen mindegy mit írat alá a futár.
Illetve csak abban az esetben nem mindegy, ha kívülről jól látható, hogy sérült a csomagolás. Mert azt fel kell vezetni arra, amit alá kell írnod. Vagy csináltok róla jegyzőkönyvet. Az más kérdés, hogy mondjuk én az ilyet át sem venném.
Igaz, hogy én az eMAG -tól sem szeretek nagyobb értékű cuccot rendelni, mert nem kifejezetten jó arcok. Akkor sem, ha saját forgalmazás.
Amúgy ha a doboza sértetlen, akkor kicsi az esély arra, hogy a TV sérült legyen. Nem lehetetlen, de kicsi az esély. Viszont lehet csinálni videót a kibontásról, és a beüzemelésről. Amiben jól látszik az is, hogy a csomagolás bontatlan és sértetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE55LS03A) 140CM Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- SAMSUNG (QE55QN85D) 140CM NEO Q-LED SMART + AKCIÓ UJ MODELL!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor