Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  TCL LCD és LED TV-k

Hozzászólások

(#1922) interstate76 válasza interstate76 (#1851) üzenetére


interstate76
addikt

A színhőmérsékletet levettem -5-re. Nem mondom, hogy drasztikus változásokat látok, az is lehet, hogy placebo, de így jobbnak tűnik.

Ill. kipróbáltam konzollal a játék módot és leesett az állam: egy ilyen olcsó, 50 Hz-es paneltől nem vártam volna, hogy jobban fog viselkedni gyors mozgások terén, mint pl. egy Sony 65XF7096 (korábbi TV-m, nemrég adtam el, szintén 50Hz-et tudott), de határozottan jobb! Ebben az üzemmódban egyébként nekem a színek kicsit túl vannak tolva, de játék közben nem zavart, sőt, kifejezetten jól nézett ki. Ennek ellenére biztos nem fogom kibírni állítgatás nélkül - ha sikerül belőni valami kevésbé harsány, de szintén jól kinéző állapotot, akkor majd beírom ide, hogy milyen beállításokkal sikerült elérni (egyébként a speciális videó menüponton belül, ha egyénire állítod a színteret, akkor lehet játszani az RGB alapszínekkel, szóval ott lesz elásva a kutyus). Ja, és az input lag az általam észlelhetetlen kategóriában van, szóval biztosan jobb, mint az átlag.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  TCL LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.