- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt valaki nem tudja véletlen, hogy ha HDR10 filmet nézek, és a TV Dynamic HDR módban van, akkor a Brightness miért ugrik vissza állandóan 30-ra? (Amint újraindítom ugyanazt a filmet)
TCL 55C725 a TVszerk:
Tehát reflektálva a korábban felvetett HDR filmek sötét mivoltára. Sajnos a Vhiktor és egyébként Dharko beállításaiban is, a javasolt preset a Movie mód, ami egyébként Youtube videóknál tökéletes, de Kodi alatti HDR10 tartalmak lejátszáshoz élvezhetetlenül sötét képet ad az egyébként is sötét jeleneteknél.
Pár napja volt itt erről beszélgetés, az egyik kolléga linkelte is, a Wakanda Forever egyik éjszakai, tengerparti jelenetét.Azóta bátorkodtam kicsit belemászni ezekbe a dolgokba, és azt vettem észre, hogy a Kodi alatti HDR tartalmak pont a Movie preset alatt a legélvezhetetlenebbek. gyakorlatikag az összes többi jobb nála.
Érdekes, mert a Youtube HDR tartalmai esetén ez nem igaz, de előre felmenteném Vhiktor kollégát az örök kárhozat tüzétől, az Ő beállításai tökéletesek, amennyiben Youtube videóról van szó.
A Kodihoz azonban sajnos nem, oda eddig nekem a Dynamic HDR beállításai voltak megfelelőek, természetesen finomhangolva.
Csakhogy, a Dynamic HDR Brightness beállítása ugyan állítható (kell a 100) de az összes film indításánál ez megint 30-ra ugrik vissza.Nwis86 kolléga, ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólást is. Lassan dűlőre jutunk. nekem a HDR is egészen élvezhető már, de ez a visszaugrálás az agyamra megy.
Ugye Nálad is Movie módban van a TV?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest