Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sajnos így se jó, egyedül az segít a sötét jeleneteknél ha a gammát -3 ra rakom, de utána meg akkor a nappali jeleneteknél lesz fakó a kép
Amúgy a nappali jelenetek normális beállítások mellet gyönyörűek, alapvetőleg nagyon tetszik a tv, csak a sötét jelenetek katasztrófa.
Rohadt idegesítő ez, fél éve TV-t keresek, az euronics akciókról mindig lekéstem, most végre emagon elcsíptem ezt jó árba, 155-ért, most már 165 az ára. De volt 180 is. Erre 1 ilyen szart kaptamAmúgy a dobozt nyitva kaptam, furcsálltam hogy nyitva van, de a tartozékok zárt csomagolásba voltak, lehet már 1 visszaküldött tv-t kaptam ?
Én soha nem küldtem még vissza semmit, nem is tudom mi a menete, utána kell olvasnom.
A "P" szérián gondolkozok az olcsóbb, abból nagyobbat is tudnék venni és még úgy is olcsóbb lenne, kérdés mennyivel gyengébb annak a képe, mennyit számít a qled, valaki aki esetleg már látta mind a 2 típust, tudna erről valamit mondani? Nyugodtan vehetem a P szériát is, 635-öst, vagy most már ez a C735 után azt rondábbnak fogom látni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest