Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza74
tag
Frissítettem a táblázatot (12:36).
5 tévé ára változott a legutóbbi frissítéshez képest (lásd sárga mezők), illetve változatlan áron, de újra raktáron van az eMAG-nál az 55C739.
Bővítettem a táblázatot pár új oszloppal (DV/HDR, Kontraszt, Fényerő), habár sajnos a gyári specifikációkban se szerepel mindegyik tévénél minden érték.
__________________________Akit érdekel: csináltam egy (ár)összehasonlító táblázatot a TCL tévékről.
Egyelőre csak az 55 és 65 collos verziók vannak rajta, lehet ez így is marad (bocsánat).
Igyekszem kiegészíteni egyéb információkkal is, ahogy az időm engedi.
(Egyelőre még kezdetleges fázisban van, de az ár összevetések miatt remélem van akinek így is hasznos lesz.)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UEJq3BTCglbJAhH9xkN1R-ZtTTYxNcEDDe0flf-hAbc/edit?usp=sharing
Jelmagyarázat a táblázat alján.
Az adatokat a TCL oldalairól, ill. a displayspecifications-ről vettem.Délelőttönként igyekszem frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- orion 4k tv Android
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor