- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rr100
csendes tag
Igen, Vhiktor tesztjére én is nagyon kiváncsi vagyok.
Különösen, hogy milyen beállításokat javasol. Mert rengeteg van és úgy tűnik ha hosszú órákat töltök vele, sem biztos hogy megtalálom a legjobbat...
Megint megtapasztaltam, hogy a jel minősége milyen fontos. Gyenge jelforrások felskálázása nekem továbbra is zavaró a plazma után, de 1080-tól már egész jónak tűnik (vagy tényleg kezdem megszokni, ahogy mondtad). Netflixen előfizetést váltottam, és igen a Dolby Vision az nagyon ott van!
Ez már valódi előrelépés az élményt illetően.
Mostmár csak minden szempontból minőségi, (úgy értem tartalmi szempontból is) igényes (nem csak a látványra hajtó) DV anyagokat kell felkutatnom, és valamilyen lejátszót, mert úgy tűnik a HTPC-vel a DV nem igazán megoldható (elsősorban zaj és fogyasztás miatt).
Ebben a témakörben is érdekelne, hogy nektek mi a javaslatotok/véleményetek.Hang egyszercsak "megjavult" . Ezt nem tudom mikor történt, mert nem voltam itthon, de még mindíg nem az igazi, így egy szál soundbart kell találnom. Sajnos egy mélynyomót nem tudok már elhelyezni sehova se.
(most egy JBL multibeam 5.0-ra van jó ajánlatom, jövő héten kipróbálom)Viszont emiatt, hogy magától javult a hang ránéztem a szoftverre és ezt látom:
-Tipusmév: 55C835 <-az Emagnál 55C839-ként vettem
-Termékverzió: V8-T615T03-LF1V438.000296Nálatok milyen firmware fut?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest