- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz
GordonSamway #12280 üzenetére
en tegnap becummantottam
felraktam a 440-es fw-t reset all reset shop. beallitottam mindent. mondom a taviranyito kikapcs gombjat nyomom hosszan hogy befrissuljon aminek kell appok stb. hat ugy befrissult, hogy amikor bekapcsoltam kezdhettem elorol az egeszet mert olyan volt mintha resetelte volna magat megint
amugy akarki akarmit mond igenis vannak fenyeroben kulonbsegek az fw-k kozott felraktam most 418-at es dolby vision alatt sotet modeba is siman lattam az obi van kenobiban a reszleteket a 432-vel meg szinte semmit. viszont 440-esen igaz, hogy csak az m1-et neztem meg par percre de olyan fenyero volt, hogy kiegette a retinamat. Es hogy csavarjak a dolgon 418-on akarhogy allitom gyorsabb reszeknel pl az emlitett obi van kenobiba az emberke korul ilyen csunya elmosodas latszik pedig kikapcsoltam minden ilyen csoda segito dolgot. Bar az is lehet, hogy maga a stream miatt olyan de eddig nem volt gondom ilyesmivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Keresünk dokkolókat
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest