- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Redneck #10290 üzenetére
Pontosabban vissza viszem, de igen. Pont azért vissza kellene állítanom a gyári alapbeállításra (törölve a felhasználói és egyéb adatokat is) csak éppen nem találom hogyan tudom ezt megtenni.
Bár a színek jók és a fényerő brutális, a fekete szint messze elmarad a várttól (inkább kékes-sötétszürke nem fekete bár nem biztos, hogy az átmegy a képpel). És alapvetően nem a tévéműsöroknál van nagy gond, hanem a Dolby Vision / HDR filmeknél ütközik ki nagyon. Pölö a MATRIX 4K HDR számomra nézhetetlen, mert világos szürkés az egész kép és ha nem tudnám, hogy VA panel azt gondolnám inkább IPS mint a monitorom. Plusz a moziknál lévő, alsó és felső "fekete" sávon nagyon látszik milyen messze van a feketétől, ami ráadásul nem is homogén. További érdekessége, hogy a YT videóknál a HDR10-en kívül nem jelenít megmást, a DV tartalmaknál is ezt jelzi ki vagy épp semmit és nem is megy HDR-ben. Pedig olyanokat néztem amiket ismerek és az SK8500 meg a C1 is hibátlanul jelenítette meg Dolby Vision-t (is). Néztem Z9X média player-en is filmet, ott van DV viszont ott meg mással volt problémám: bekapcsolva a lejátszót és átváltva a HDMI-kimenetre azt írta többször is, hogy nincs jel... visszaváltás, újbóli ki- majd bekapcs aztán lett kép is.Aztán PS5 és játékmódra váltás, ahol veszt a színekből amit átkapcsolva PC módba még fakult.
Nem tudom, hogy én fogtam-e ki egy gyengébb darabot vagy mind ilyen, de 250k-ért kizárt, hogy megtartsam. Android rendszert tévén még sosem használtam, és az sem jött be mert számomra fölöslegesen bonyolult - és lassabb is - mint amit megszoktam.
Számomra csalódás lett a tévé tekintettel arra, hogy ez egy korszerű 2021-es modell VA panellal ami még EISA díjat nyert (ezen készülék alapján érthetetlen mi okból).#10292csƵ - az hiba volt. Utólag csak egy dolgot tudsz tenni, hogy megváltoztatod az ott elmentett azonosítókhoz tartozó jelszavakat. Azután semmit nem érnek azzal, ami benne maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Nintendo Switch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest