Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakesz1231
újonc
Sziasztok!
A következő témában kérnek segítséget,hátha van valakinek ötlete a problémára?!
Vettem a gyermekeiknek, egy TCL 32S615 Tv-t. Már az első beüzemelése el 2 hibát tapasztaltam. 1. Nem talált földi sugárzású digitális adót csak 14 et, a 65 ből. 2. Nem játsza le az MKB kitersztésű fájlokat. Elindul, megy szépen majd kb 3 másodperc múlva megáll a kép, de a hang megy tovább...🙄😥. Visszaküldték gariba, alaplapot cserélték, de ugyanaz. Majd a szervizek beszélve kiderült, hogy az ország régió választásnál Németországi kell választani és jó lesz. De ez sehol nem volt leírva.!!!?Az első probléma orvosolja. De a 2.???? A leírás szerint tudnia kellene az MKB formátumot lejátszani. Próbáltam többféle pendriveról, winyóról, mindenhol ugyanaz!
Tud esetleg valaki segíteni?? Valakinek valamilyen tapasztalat??? Előre is köszönöm! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Cyberpunk 2077
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest