- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Hát nem is tudom hogy mondjam. Nem értem mi van a tetoválókkal. Szeretnék alkarra egy tök egyszerű, két csíkból álló tetoválást, nagyvonalakban.
Képtelenek árat adni. Bárándy úgy elk.rvult, hogy már kommunikációs asszisztense van vagy mi. Az visszírt, de nem tudott árat írni. Hát köszi.
A másik ismerős csajt hetek óta baszogatom.Azt mondja legyek türelmes, majd ad árat.
Egyedül Elvisék adtak árat, de 25k-t soknak tartom ezért.
Mindenkinek küldtem képet, csak rá kéne pillantani és mondani valamit.Négyzetcentire pontosan megírtam a mértet is.
Most komolyan, mi ezen olyan bonyolult. Pl. itt a kép. Ilyesmit szeretnék csak két csíkkal: -
rwin5
őstag
Végül szombaton jutottam el a tetoválómhoz, egy fél órát voltam össz vissz, a régi tetoválásaimon javítottam amik nem tetszettek rajtuk. Még van 1-2 nagyon apró dolog de azok csak akkor észrevehetőek ha valaki elkezdi vizsgálgatni a karom, olyan személy meg nincs
Összességében meg vagyok elégedve, bár a farkast még nem tudom megmondani biztosra mert ő most még nagyon sötét, mert ilyen fekete farkas szerűre a fél farkasfejet átsatíroztattam.
Viszont nagyon fájt
Alig vártam, hogy végezzünk, pedig nem vagyok egy rinyálós fajta.
-
mephi666
nagyúr
válasz
GALARDO #3508 üzenetére
hát ez sokmindentől függ: bőrtől, tintától, területtől, motívumtól... 5.5éve csináltattam a tollakat, halvány szürkék... ugyanekkor másik karra egy koponyát, ami telibe lett nyomva, az még sötétszürke... a bő hónapja készült tenyérlenyomat pedig full fekete (szép is lenne, ha már kopna
) 2 felkarom belső oldalán van 1-1 felirat, azok 4+ éve készültek, azok még jó sötétek... nagyon változó... asszonynak lapockáján van egy színes liliomcsokor, neki is kopik már... a rózsaszín színezést ki sem lehet már venni belőle... ezt pl profi csinálta neki és kopik ugyanúgy, mint amit nekem amatőr varrt kb ugyanakkor... sokmindentől függ
tetováló is mondta, hogy kézélen, ujjon, lábfejen nagyon gyorsan ki tud kopni
-
rwin5
őstag
Hát majd tolok fel képet a farkasról, remélem jobb lesz, kicsit meg akarom nyújtani a pofáját is, mert így egy nagy gombóc feje van.. de kicsit parázok tőle, hogy nem jobb lesz hanem még rosszabb. Mert amúgy színeztem már itthon ceruzával, meg rajzolgattam de jobbat nem tudtam kihozni belőle, bár művész sem vagyok.
(#3505) net84 : én is újítgatom a házat, fürdő meg csomó festés van hátra
Én azért akarom befejezni a tetoválásokat mert akkor ez a része lenyugvóban lesz, és max akkor tetováltatok már csak ha valami újat szeretnék.
(#3507) mephi666 várjuk a képeket akkor majd
-
rwin5
őstag
-
mephi666
nagyúr
nálam bal felkaron van 2 madártoll, ami szögesdróton lóg... ennek a kontúrját akarom rendbe szedetni és a drótot egy karpánttal takartatni, mert nem vagyok 100%ig elégedett az egésszel és meg is kopott rendesen az évek alatt...
mellesleg aki csinálta, annyira nem is volt rutinos, mint akinél az elmúlt hónapokban 2-szer is voltam... öröm ránézni magamon a munkáira... kb nyárra tervezem, majd akkor készítünk előtte-utána képeket, hogy látványos legyen a végeredmény...
ezen kívül van még pár tervem, de ezek egyelőre még csak formálódnak a fejemben
amit biztosra tudok: egyszer a hátamra is kerül valami, de ennek az ötletnek kell legjobban kiforrnia... szerintem az utolsó dolog lesz, ahova varratni fogok, de oda egy komplex "mű" fog kerülni
-
GALARDO
addikt
Én júliusba megyek Spanyolba tetováltatni. Utána (ősszel) tervezek egy tetkót a városom motívumaival. De számtalan ötletem van még, de ezeket idén biztos megcsináltatom. Illetve ide mindenképp el szeretnék egyszer menni, na meg van még egy pár külföldi tetkós is, akikhez szívesen elmennék.
-
net84
őstag
Tobb mint 2 eve semmi uj
.
Lusta vagyok. Amikor meg elhataroznam magam, akkor meg idom nincs.
Tervek:
Jobb lab szurke fust hatter befejezese, hogy vegre 95%-os legyen a festek telitettseg terdtol bokaig.
Masik labamon a gesat kell javitanom/befejeznem. De ezen egyelore gondolkodom. Lehet, hogy egy nagy fekete folt lesz a helyen...
A gyerek neve, szuletesi datuma, kezlenyomata sem keszult el 1,5 eve. Ezt felkar belsore szeretnem, igy segitseg kell. Sem a hely, sem az erzekenyseg miatt nem vallalom magamnak. Mar tobbszor lebeszeltem, de eddig mindig visszakoztam.Jelenleg hetvegi haz projekt van, ezert minden hetvegen nyakig vagyok a munkaban. Ha vegzunk, mar el is kezdem potolni az elmaradasaimat
. Megcsinalom a jobb labszaram, par nappal kesobb pedig idegen gep ala fekszek.
Amugy pedig sosem fogok a tortenet vegere erni. A megvalositando tervekkel rogyasig a polc
.
-
rwin5
őstag
Asszem már linkeltem, de ezzel a tetováló művésszel még 1x lehet terveztetnék valamit.
-
rwin5
őstag
1 hét és megyek tetováltatni. A farkas fog átesni egy nagyobb átalakításon. (amitől nagyon remélem, hogy szebb és valósabb külseje lesz) ha nem akkor sírni fogok, mert sötétebbre akarom csináltatni, mert az ilyen black wolf style nagyon bejön.
Nálatok mi a helyzet? Van valakinek új szerzemény? Én most olyan szakaszban vagyok, hogy új tetoválást egyelőre nem tervezek, tetszenek minták de alszom rá egyet és már nem szeretném magamra varratni.
-
net84
őstag
válasz
Alexxxis #3499 üzenetére
Szia!
Elemental kollégával értek egyet.
Ha van személyes jelentése is a számodra, de nagyon zavar a tömeges megjelenése, max. egészíttesd ki valamilyen hozzá és hozzád illő motívummal, ami még egyedibbé teszi.
Nekem is van olyan tetoválásom, amit mai fejjel nem vállalnék be, de eltüntetni nem fogom. Az átalakítása folyamatban, de csak olyan mértékben, hogy az alap formáját megtartsa.
Pedig azon kívül, hogy életem első tetoválása volt, egy "semmitmondó" nonfi minta. Pusztán azért marad, mert a leendő egyetlen tetoválásomnak az első eleme és elindított egy irányba, amit nem bánok. Azóta sok minden körbevette és keretbe foglalta, hogy ne vesszen el.Amúgy, hogy a kérdésedre is érkezzen válasz:
1. Így kép alapján nehéz megmondani, de takarni, átdolgozni minden további nélkül lehet. Csak jó szín és motívum választás kérdése az egész.
2. Nem feltétlenül... Nem jobb, mint megtartani. Nyoma maradhat (hegesedhet), nem garantált a 100%-os eltüntetés. Egy jó tetováló, aki lézerezik is, szépen ki tudja fakítani 1-2 alkalom alatt annyira, hogy szinte bármi mehet a helyére.(#3501) Ultrazord - nem az a lényeg, hogy mivel érintkezik, hanem mennyire terheled meg az adott területet és a szervezeted. Valamint az izzadás sem tesz jót egy friss sebnek. PC-nél kevésbé jön ki, de nem árt az óvatosság és a türelem. Egy fertőzésnek komolyabb következménye is lehet, mint a PC kivétele és a begyógyulás megvárása.
-
Ultrazord
tag
Szerintetek mellbimbó pc szúrása után meddig nem lehet fekvőtámaszozni?
Ez amúgy miért gond a pc szempontjából? Ha nem érintkezik a földdel vagy ruhával akkor mi indokolja?
-
Alexxxis
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsért jöttem, szóljatok ha rossz helyreSok-sok évvel ezelőtt a lábfejemre tetováltattam egy rózsafűzért, amit egyáltalán nem bánok, viszont mára ez a motívum tömegesen jelenik meg olyan embereken (lábfejen, hatalmas méretben nyakban,kézfejen stb stb), akikkel nem tudok azonosulni. Igazából szerintem fogalmuk sincs, mi ez, csak tetszik nekik, és bumm varratják.
Én tudom, és számomra plusz jelentése is van, de nem bírom megemészteni, hogy milyen stílust képviselő emberek viselik rajtam kívül.1, Szerintetek ezt lehet szépen átdolgozni más motívumra, mi a véleményetek/tapasztalat a takarásról? Nyilván nem szeretnék valami hatalmasat, ami befedi az egész lábfejem, gondolom így nehéz a dolgom.
2, Jobb, ha eltávolíttatom lézerrel?
Köszi!
-
mephi666
nagyúr
legújabb szerzemény
tetováló 22éve varr, mondta hogy bordák alá nem engedné magának se, mert egyik legrosszabb rész
bírom a fájdalmat, de itt tényleg centinként változott a fájdalomérzet... váltott csiklandozás és brutál között... ha tudom, fájdalomcsillapítónak viszek legalább 2 deci töményet... de majd legközelebb a 2. kézlenyomatnál, ami a másik oldalra kerül
-
werna4
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy japán stílusú tetoválasban tudtok ajánlani tetoválót Budapesten vagy a környéken? A lényeg hogy nagyon jó legyen az illető, az ár másodlagos. Egészkaros, színes sárkányt szeretnék első körben. Köszi a válaszokat előre is
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Még télen (talán a West End mozinál) láttam egy férfi felkrajának(talán jobb kar) hátsó részén egy nagyon szépen kidolgozott Magyar címer tetoválást.
Ha esetleg valaki ismeri ,vagy itt van az oldalon ,akkor írjon már rám privátba.
Kerestem a google keresőben ,de még hasonlót se találtam. -
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #3489 üzenetére
na, összeszedtem: ez van a jobb és bal felkarom belső részén (még akkor fotózva, mikor készültek, azóta kb semmit nem koptak... kb 10 volt a kettő együtt)
itt pedig a telibenyomott koponya látszik friss képen...
...a következő a fiunk tenyere lesz április közepén bal oldalamra bordák alá kicsivel... (csak jó tenyérlenyomatot kell venni: kb 8-10ezerbe fog kerülni) később meg a bal karomon a tollak lesznek rendbe szedve, arról majd 3 képet rakok fel akkor: a készítéskorit, a mostanit és a feljavítottat, úgy lesz látványos (erre a tetoválósrác kb 30ezer körüli összeget mondott meg majdnem egy teljes délutánt, ami 3-4óra náluk)
(a koponya meg a tollak külön-külön 6-8ezerben voltak még régen) ...későbbre is van még néhány tervem, amit idővel meg akarok még csináltatni
-
mephi666
nagyúr
válasz
dokee78 #3484 üzenetére
nálunk centire kell fizetni: 12cm x 2000ft = 24000 lett, durván a leghosszabb átlón mérve...
szerintem egyénfüggő, ki milyen tempóban dolgozik: van mindkét felkarom belső oldalán 1-1 felirat, azzal másik tetováló elbíbelődött egész délután... jobb tricepszen egy feketével telibenyomott koponya, ami megint eltartott neki elég sokáig... neki csak pár év rutinja volt, aki pedig a feketerigót varrta, ő már 22 éve dolgozik... gyorsan felhúzta a kontúrt és mire észbe kaptam, már árnyékolta... van is egy új időpontom hozzá április közepére meg később a bal karomon a tollakat is rendbeszedi, mert kikoptak az évek alatt és közel nem olyanok, mint szerettem volna
-
dokee78
félisten
Bibliai idézetet milyen nyelven célszerű tetováltatni?
Latin?
Bocs a tudatlanságért.mephi666 Mennyi volt?
Ja és mely munka tart tovább?
Például egy azonos mérető nonfiguratív,ami ugye amiben sok a fekete szín.
Vagy egy ugyanakkora,de pédául egy arc,ami nincs befestve teljesen.Remélem érthető mire akarok kilyukadni.
-
dokee78
félisten
Szerintetek jól mutat vagy nem gáz,ha a magyar címert nem színesben csináltatom?
-
Sziasztok!
Valaki tud esetleg Győrben vagy környékén olyat, aki nagyon szépen dolgozik és esetleg rendesen konzultál/elbeszélget az egyénnel előtte?
-
rwin5
őstag
egy kis esti mese [link]
-
GALARDO
addikt
Valakinek van tapasztalata ezzel a fóliával?
-
mephi666
nagyúr
nem is néztem/tudtam, hogy van ilyen topik
van mindkét felkaromon már 2-2 tetoválás évekkel ezelőttről és már akkor tervezgettem, hogy kellene még (3-4 terv van a fejemben), a következő ő lenne bal oldalra kulcscsont alá:
holnap viszem mintának a tetoválóhoz és terveztetek alá valamit, amin áll és rá lehet írni a házassági évfordulónkat
asszony meg később szeretne ugyanilyet enyhe rózsaszín színezéssel... (én kizárólag fekete-fehérben gondolkozok)
-
rwin5
őstag
Február-márciusban befekszek a tű alá, még a bal karomon kicsit igazíttatok, egyelőre még nem tetováltatom a jobb kar külső részét. Sokat agyaltam ezen, de ez így jobban tetszik, hogy a másik karom kívülről tiszta.
A farkas alá akarok valami háromszög mintájú tattoo-t amit már feljebb beraktam, plusz az egyik koponyát fel akarom turbózni mert az nagyon egyszerű kinézetű, meg max egy kis árnyék oszt ennyi. Még a mellkasom jobb felére gondoltam valamit de aztán láttam, hogy ott is tele vagyok anyajeggyel pedig régen nem volt ennyi de ahogy öregszem csak akadnak, aztán a minta rovására se akarom a dolgot.
-
net84
őstag
válasz
GALARDO #3471 üzenetére
Reszemrol ez inkabb javitas, mint utokezeles. Massal csinaltatni ket okbol problemas. Eloszor is nem biztos, hogy ugyanazt a festeket hasznalja, igy nem garantalt, hogy a javitott/atutott felulet ugyanolyan szinu lesz. A masik, hogy talalsz-e olyat, aki hajlando csak a javitando teruletbe beledolgozni...
Amugy a festek kidobodasara mindig meg van az esely. Egyreszrol a verzekenyebb helyeken - ami altalaban mar munka kozben vagy a vege fele lathato. A gzogzulasi ido alatt elkovetett nem megfelelo kezeles is okozhat festek kidobodast. Pl. amikor nyulladas lep fel, mert szennyezodes kerul a friss sebbe. Ritkabb esetekben pedig elofordul, hogy a bor nem toleralja ugy a festeket es a szervezet megprobal tole megszabadulni. Ez utobbi most mar eleg ritka, a minosegi festekek - tiszta forrasbol beszerezve - eseteben szinte teljesen kizarhato. -
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Tudtok pesten ajanlani tetovalot aki minosegi munkat vegez?
-
GALARDO
addikt
Sziasztok, tudtok itthon olyan tetkósról, aki vállal utókezelést más munkáján? Külföldön szeretnék csináltatni egy tetoválást, de nem hetelni megyek.
-
net84
őstag
A rozsaval egyutt ertem. A kiemelest ugy ertettem, hogy a hattertol jobban elkulonuljon. Ezen a kepen a rozsa alatti fekete resz nagyon beleolvad a koponya felso reszebe.
Felkarra is tokeletes lehet. A buena stilussal lehet ugy jatszani, hogy tokeletesen mutasson onmagaban is. -
rwin5
őstag
Felkarra akarom valahol a váll és a bicepsz résznél, de ugye a külső részre, szóval a szokásos felkar tetoválás, csak nem tudom rendesen körbeírni - mentségemre fáradt vagyok
Akkor a rózsa maradjon vagy csak a koponyát érted? Önálló koponyát nem akarok már, van 3 különböző stílusú a karomon, így ez ettől különleges, hogy csak félbe van "vágva"
a Buena háttér mindenképp kell mert más árnyékot nem akarok + tetoválást sem többet a jobb karra (remélem tényleg így lesz - a bal karon volna hely de nem akarom túlzsúfolni sem a karomat.
Még nem beszéltem a tetoválómmal, a minta egyébként nagyon tetszik, inkább azon hezitálok, hogy mennyire mutatna hülyén a karomon
-
rwin5
őstag
Akiket interjúvoltam személyesen azok azt mondták, szerintük túldramatizálom, egyébként képen tényleg rosszabb kinézetű. Én ezt a mandala háromszöget akarom még odavarratni ahogy odarajzoltam most és jó időre befejeztem. Nincs is hely rajtam, többi testrészt meg nem akarom egyelőre, vagy egyáltalán tetoválni. Most nincs motiváció összegyűjteni még erre se a pénzt, kb szerintem 30-ból kijön, meg a koponyámat akarom felturbózni a kar belső felén - teliszürkézni, meg a szemei mellé repedést varratni aztán ennyi. Majd valamikor a tavasszal, vagyha elkap a gépszíj akkor február környékén.
-
net84
őstag
Jon az ev vege, egyre nehezebb es egyre tobb a munka. Tetovalni sincs nagyon idom, meg magamat s, pedig ilyenkor mar kesz szoktam lenni az evi fetekbevitelemmel.
Ha kopik es/vagy deformalodott a minta, inkabb takartasd vagy javittasd fel az egeszet, mint most bele/hozza dolgoztatsz es kesobb meg macerasabb lesz a takarasa vagy atalakitasa. -
rwin5
őstag
Topiklakók őslakos szellemei megidézlek benneteket, jelenjetek meg
-
rwin5
őstag
Nincs hely magamon arra a farkasra amit beraktam. A jobb karom valahogy így mutat jól, hogy csak a belső fele van végigtetoválva a külső része meg teljesen tiszta. Oda férne bárhová kb a farkas, de akkor meg az mutatna hülyén, hogy ott lóg bárhová is helyezném. A vádlira megfogadtam, hogy nem varratok, vagy még a tarkó alatt nézne ki de oda sem akarok varratni. Mellkasra szintúgy max egyszer valami párxpár centis mintát.
Viszont az egyedüli tetoválásom amivel nem vagyok megelégedve (pedig mikor elkészült akkor jól mutatott) az a farkas tetoválásom kar belső felén, az össze lett csapva kb 10perc volt, de valahogy kopik is rendesen azt néztem. Úgyhogy most azon gondolkozok, hogy elfedem, vagy szerintetek fel lehetne turbósítani valahogy? Ha átalakítaná a tetoválóm valami fekete farkassá az lehet jobban ütne, de satíroztam szemceruzával feketére de úgyis elég tré. Ami a legjobban el lett baxva hogy olyan az egyik oldala arányait nézve a farkasnak mintha fel lenne dagadva a pofája
Ezt néztem ki oda alá. Tehát ha mindenki a monitoron keresztül értve nézzük akkor a farkasnak a bal bundája nem tetszik, de nagyon, egyébként valóságban nem ilyen vészes, képen valahogy csúnyább
Vagy a fél pofáját kéne ilyen dark wolf stílusra leszínezni ami el van rontva nemtudom mi volna a jó
-
net84
őstag
válasz
Because #3454 üzenetére
Nagyon jo, takarasra is alkalmas szinek vannak mar a piacon. Igen, lattam es olvastam, hogy valami el van fedve az uj mintaval. Az egyik legnehezebb megoldas, kalkulalni ott is lehet. Arrol nem is beszelve, hogy a tetovalonak tudnia kell mar a munka elott, hogy mit, milyeb modon kivan elfedni. Max az lehet kerdes, hogy egy elenkebb, vilagosabb szinnel mennyire ut at a regi, sotetebb minta.
Igen, jobb elore egyeztetni a tetovaloval sacc/kb. a varhato munkaorat es arat. -
net84
őstag
válasz
Because #3448 üzenetére
Ez egy nagyon jol kigondolt minta, de kivitelezes?.! Hat, na... A kek remelem csak a kepen ilyen zoldes-szurkes beutesu. En biztosan valami erosebb szint valasztottam volna a fekete melle.
Ha jol olvastam, netto 18 ora munka van bent. Mar ez horribilis, de helyenkent az osszeallitasban, erossegben is van hiba. Ezert nem tamogatom az oradijas tetovalast. Max, ha a tetovalo elore mond egy nagyjabol helytallo munkaidot es azt nagyjabol tartja is. Igy lehet mind arban, mind idoben kalkulalni. Egy jo kvalitasokkal rendelkezo tetovalonak - a minta ismereteben - pedig ez nem okozhat(na) gondot. De ha tenyleg itt tartunk, akkor ujra gepet kell ragadnom es pofatlanul oradijban dolgozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest