- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxxis
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsért jöttem, szóljatok ha rossz helyreSok-sok évvel ezelőtt a lábfejemre tetováltattam egy rózsafűzért, amit egyáltalán nem bánok, viszont mára ez a motívum tömegesen jelenik meg olyan embereken (lábfejen, hatalmas méretben nyakban,kézfejen stb stb), akikkel nem tudok azonosulni. Igazából szerintem fogalmuk sincs, mi ez, csak tetszik nekik, és bumm varratják.
Én tudom, és számomra plusz jelentése is van, de nem bírom megemészteni, hogy milyen stílust képviselő emberek viselik rajtam kívül.1, Szerintetek ezt lehet szépen átdolgozni más motívumra, mi a véleményetek/tapasztalat a takarásról? Nyilván nem szeretnék valami hatalmasat, ami befedi az egész lábfejem, gondolom így nehéz a dolgom.
2, Jobb, ha eltávolíttatom lézerrel?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest