- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
dokee78 #3714 üzenetére
Ha friss a dolog, lehet érdemes várni egy tényleg jó ötletig, vagy fene tudja, lehet segít a feldolgozásban...
Arra érdemes gondolni még, ami eszembe jutott, hogy ha pl alkarra rakatod, akkor szeretnél-e majd válaszolni a kérdésekre folyamatosan, amik tuti érkezni fognak?
Felsőtestre, mellkas pl szerintem erre jobb lehet, de ez csak én vagyok.(póló alá)Nekem ez a szív, kereszt, ekg dátummal picit csajosnak hat, és kollégának igaza lehet, hogy egy közös hobbi, tevékenység bármi előnyösebb lehet. A natúr dátum is jobban hat.
Tetoválónál meg ne az ár, hanem a név számítson, lehet ő is tud segíteni tervezni egy egyedit. Nagyon kreatív magyarok vannak, megéri jobban utána járni a dolognak, pláne, ha egy ilyen végleges dologról van szó -
mephi666
nagyúr
válasz
dokee78 #3484 üzenetére
nálunk centire kell fizetni: 12cm x 2000ft = 24000 lett, durván a leghosszabb átlón mérve...
szerintem egyénfüggő, ki milyen tempóban dolgozik: van mindkét felkarom belső oldalán 1-1 felirat, azzal másik tetováló elbíbelődött egész délután... jobb tricepszen egy feketével telibenyomott koponya, ami megint eltartott neki elég sokáig... neki csak pár év rutinja volt, aki pedig a feketerigót varrta, ő már 22 éve dolgozik... gyorsan felhúzta a kontúrt és mire észbe kaptam, már árnyékolta... van is egy új időpontom hozzá április közepére meg később a bal karomon a tollakat is rendbeszedi, mert kikoptak az évek alatt és közel nem olyanok, mint szerettem volna
-
net84
őstag
válasz
dokee78 #2758 üzenetére
Nem fogunk ezen összeveszni (remélem).
Alsó hangon írtam a 20k-t. Elismerem, hogy nagy általánosságban ennél jóval drágább.
Főleg Bp. és vonzáskörzetében, illetve a nagy szalonokban. Számoltam egy minimum időt, figyelembe vettem, hogy egy "egyszerűbb" minta. Ehhez kalkuláltam egy (minimum) árat. Nem vagyok én egy Sárközi Zsolt, Boris vagy "Bloodline" Zoli. Na tőlük levadásznák még én is egy-egy tetoválást (árat nem nézve)
Nem kell küldenem semmit sehova, ismerem...belülről is.
A technika meghatározza az időt. Egy realisztikus, árnyalással szépített minta tovább tart, mint ugyanaz telibe kitöltve. Ott nincs kérdés: meghúzod a kontúrt, majd a vonalakon belül satírozod.
Én számolok a minta bonyolultságával és méretével. Nem kérem el ugyanazt az összeget egy nonfi/tribal mintáért, mint egy "realisztikus", szépen megárnyalt tetoválásért. Hiába ugyanannyi időt fordítok rá.(#2757) nem_tom - időben nem biztos, hogy kevesebb. Az a tapasztalatom, hogy minél vékonyabb valaki (itt értem azt, hogy a csonton minél kevesebb a felesleg), annál "hisztisebb"
.
Nézegesd a tetoválók munkáit, a számodra megfelelőt így a legegyszerűbb kiválasztani. -
net84
őstag
válasz
dokee78 #2752 üzenetére
Szigoruan technikailag nezve, ez egy egyszeru, skicc, stencil, kontur, majd tolt tetovalas.
Nem tudom, hogy milyen a pokod kidolgozasa, de ott azert osszetettebb a munkafolyamat.mint egy arnyalas mentes nonfinal.
Mit ertesz normalis, okleveles tetovalon? MTSZ tag vagy valami papir log a falan (elobbi kemenyebb dio, utobbit egy idoben kulonbozo arakon, tanfolyam fejeben osztogattak).
A szalon elengedhetetlen, de ott sem mindegy, hogy milyenek a korulmenyek es milyen a tetovalo.
De az arra visszaterve: mindenki annyit ker el, amennyire megbecsuli a munkajat es amennyit a "piac" megenged. Ezert is erosen egyen fuggo.Nekem lassan csak egy tetovalasom lesz (labszar terdtol bokaig kitoltve). De ha kulon kezelem mind, akkor 6-nal jarok, meg ketto es az osszekoto hatter 2/3-a pedig hatra van. Arat nem mondanek... Legyen annyi eleg, ha lesz idom, akkor befejezem
. Kulonallo szalonom nincs, de a megfelelo hely, butorzat, berendezesek es sterilitas megvan.
nem_tom - ket alkalom akkor jobb, ha nem birod vegig, akkor szakaszosan meg lehet csinalni ugy, hogy feluton se tunjon befejezetlennek. Ha kivalasztottad a szamodra megfelelo tetovalot, akkor ugyis egyezteti ezt is veled. A fajdalom turo kuszobod fogja leginkabb eldonteni.
.
-
Racze
tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !