Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
Murderer69 #1949 üzenetére
Köszi!
Egyébként mi a gondod a lábammal? fal fehér és szőrős...- nemigazán járkálhatok rövidgatyóba, csak hétévégente, akkor is csak akkor, ha éppen semmi sincs frissen varrva a lábamon...
A Koira én is kiváncsi leszek, ha elkészül, mert ezzel majdnem 100%-os lesz a lábszáron a fedés. Igaz még a festékek nincsenek meg, most várom a visszajelzést, hogy van-e éppen a kívánt színekből és mikorra lehet itt.
Te egyébként melyik márkánál maradtál vágül? Utoljára mikor beszéltünk még volt több variáció... -
net84
őstag
no akkor a megígért kép a lábamról:
...és a vasárnapi alkotásom:
a közepe régi - a kakassal és a három virággal -
Kiskokó
veterán
válasz
Murderer69 #1944 üzenetére
az mekkora kb? nem akorok nagyon nagyot de nagyon kicsit se.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Murderer69 #1937 üzenetére
Te mint viszonylag hozzáértő mit szólsz az 1910es-hszben látható mintára?
Persze mindenki véleményét várom számomra bejön (tudom az a lényeg hogy nekem tetszen) de azért kiváncsi vagyok ti mit mondotok rá.
Illetve ha feltetováltatom csak sima kontúros legyen van mint a képen a körön belül van körüle ilyen szürkés árnylat azt is felvitesem persze kivülre is (mintha füstös lenne vagy árnyákos nemtom hogy hivják)
köszi üdv -
Hálószövö
csendes tag
akadnak normális testfestékek, egyébként most keresek én is, és ráadásul nagy mennyiséget, olyan 15-20 emberre valót, teljes testekhez..
Ha sikerült utánnajárnom, h mit érdemes, hol és mennyiért, majd írok..
a filc jó, ha direktben bőrre előrajzolsz, de egy hátat színezni nem éppen egyszerű meló vele
Azért csak hajrá..Ave Satan
-
net84
őstag
válasz
Murderer69 #1937 üzenetére
Szép vonalak, szép színezés...le a kalappal!
ngabor2 - testfestéket nem ajánlom, mert nem szellőzik a bőr rendesen, és nem is olyan tartós. Hennából nehéz kifogni a jót, aki használja (pl. kozmetikus) az sem a márkát sem a beszerzési forrást nem szereti kiadni. Filcet használtam és most is van még pár szín. Tartósnak nem nevezném, egy erősebb tusfürdős dörzsöléssel lejön teljesen, sima zuhanyzásnál pedig kifakul - és ugyanazt tapasztaltam, amit Murderer69.
A kozmetikus nem rossz ötlet - ha találsz egy normálisat, aki dolgozik hennéval, talán kiszedheted belőle, hogy honnan szerzi be - igaz a fekete egy kicsit kérdéses, abból soha nem találtam normálisat, csak barnából... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Murderer69 #1939 üzenetére
köszi, akkor begyűjtök egyet.
de lehet, hogy előtte ellibbenek egy kozmetikai boltba, hátha ott tudnak ezzel kapcsolatban is tanácsot adni (előkezelés, típusok, márkák).
-
Murderer69
őstag
válasz
ngabor2 #1938 üzenetére
A hennával az a baj hogy most már csak max barnát kapsz ami szvsz elég gagyi hatást kelt az alkoholos testfesték meg nagyon bőr függő valakinek rá 3-4 órára rá elkezd szétterülni a bőrén és elmosódik mielőtt nekiállnál egy nagyobb mintának csinálj egy próbát és meglátod hogy hogy reagál rá az illető vagy a Te bőröd
-
ngabor2
nagyúr
nem tetoválással, csak testfestéssel kapcsolatos a kérdésem, de ezt a topikot találtam legközelebbinek hozzá.
tudtok nekem olyan testfestéket ajánlani, ami 2-3 hétig kitart, és legalább 1-2 hétig meglehetősen intenzív (sötét) színe van? első körben a hennára gondoltam, de ahogy néztem, azzal kissé sokáig tart nagyobb dolgokat megfesteni. itt találtam alkoholos testfestéket, de nem tudom, hogy jó-e.
-
net84
őstag
"többvarratos" -ez tetszik
Hálószövő - hol sunnyogsz? eltüntél rendesen...
Egyébként én is osztom az elöttem szólók véleményét... az egyediségnek és sajátos izlésnek sokkalta jobban örülök... ja, és ami számomra még fontos a derék nonfi mintáknál, hamár nonfi, ne a hát közepén legyen - sok olyat látok, hogy fent van már majdnem teljesen a háton. Tessék azt szépen lerakni, ahova való - mi a segg feletti rész hivatalos és nőies megnevezése?
Ja! még mindig nincs képem a lábamról...hamarosan töltök fel valamit valahova.
-
Hálószövö
csendes tag
Derékra is lehet nagyon szép figurális mintát alkotni, szóval nem kell ragaszkodni a nonfihoz.. ha van elképzelésed, hogy mit szeretnél, és vannak dolgok amik hozzád tartoznak, abból egy ügyes kezű tetkós gyönyörű mintát kreál Neked..
én pl beszélgetni szoktam azokkal, akik nem tudják pontosan, h mit is szeretnének.
egy óra után már van ötletem, h mi illene hozzá, és azt meg is tudom neki mutatni papíron is..
De, persze nem akarok beleszólni a nagyok dolgába..Ave Satan
-
I_Am
veterán
Szépen megrajzolt virágminta sokkalta egyedibb és szebben is mutat.
Hidd el sok derékmintát láttam már élőben és mindegyik nonfiguratívról csak annyi a véleményem, hogy tömegcikk és semmi kreativitást nem tükröz. Az egyéniségednek megfelelő tetoválást válassz és soha nem fogod megunni, ellentétben egy nonfiguratívval, amit lehet pár év múlva már nem is szeretsz majd hordani ám mégis kénytelen leszel.
(mert az eltávolítása 100-szor annyiba kerül, mint az elkészítése) -
Timyyy
őstag
A kínai és egyéb írásjeleket hagyjuk... nekem ez tetszik és magamnak csináltatom, nem másoknak. Derékra amúgy sem mutat jól szinte semmi az ilyen mintákon kívül szvsz.
A lapockámon a lófej személyes, mert kiskorom óta lovagolok és imádom őket. Nem kell mindennek valami nagy sztori, egyszerűen szép és ennyi. -
Kiskokó
veterán
Hát van benne igazság. Minden csajon ilyen nonfi van jó jó de sztem már uncsi engem nem nagyon fognak meg ezek
Amit én is linkeltem az enyémet feljebb kb 1 év volt mire ez lett mert régen nonfit akartam és ugye hiába nincs két ugyanolyan de tök hasonlók. és az nekem tök átlagos és mindennapinak számit azért nem is csináltatnék olyat. de ez a kör mintás benne a szerencseszámom ez most nekem nagyon bejön és sztem egy picit egyedibb mint az átlag. -
brownus
veterán
nem ellened irányult a hsz, hanem azok ellen akik mindenféle jeleket aggatnak magukra, és azt sem tudják mit jelent... én meg hiszek abban, hogy ha valamit magadra varratsz akkor annak jelentése van/lesz, és befolyással lesz rád.
(divatosak a kínai írásjelek, emblémák, stb... pedig nagyon sok szép szkíta jel van... )
-
Timyyy
őstag
válasz
Motion_Blur #1854 üzenetére
Huu de jó hogy kicsit visszaolvasgattam! Már ezért a képért megérte, kár lett volna kihagyni
-
Kiskokó
veterán
Ja ja tarko lesz hál istenek ezmár nagyából tetszik másoknak is nem csak nekem (haverok bnő)
Pólust irtam de a westendre gondoltam ott aztmondják rendesek.. igaz ez nem egyenlő azzal hogy ügyesek is. valakinek tapasztalat róluk ? -
Kiskokó
veterán
Na üdv
Beültem Photoshop elé azt hiszem végleges verzió.
Komolyan gondolkozom a tetováláson ezért várom a véleményetek hogy szerintetek jól mutat e vagy sem stb
A kép :
[link]
Bal oldalt :
[link]
Tarko tájékon :
[link]Bal oldat a jobb vagy tarkon ? KÖszi
Illetve Pesten ajánljatok megbízható ügyes Tetkóst. Aki a Pólus centerben van arról vélemény ? Vagy már az nincs is ott ? Esetleg Gyöngyös vagy Gödöllő.
-
Protezis
őstag
Sziasztok!
Már régóta agyalok, hogy jó lenne egy tetoválás, de ha már csináltatok, akkor egy komplett alkotást szeretnék. Bevallom ebben a témakörben teljesen laikus vagyok, semmiféle testékszerem, testfestésem nincs.
Az alábbi képen lévő tetoválás tetszik, illetve az ehhez hasonlók: [link] (Igen, a kép fő mondani valója nem a tetkó
).
Gondolom elég nagy a szórás, de mégis, nagyjából mennyibe kerül egy ilyesmi?
-
Kiskokó
veterán
Töltök fel egy képet amin photoshoppal rám raktam a tetkót nekem tetszik de akiket eddig kérdeztem senkinek se tetszett vagy jobb lenne tarkóra?
[link]
Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre. -
brownus
veterán
üdv,
megvan a tetováló szalon, hogy hova fogok ellátogatni. két kiválasztott van, attól függ hol leszek éppen amikor mennem kell:
www.pikkasztattoo.hu vagy ide: stingers tattoo
ez meg kurva jó:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest