- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Hálószövö #1731 üzenetére
Nekem gerincvonalon a fehér volt kemény, mert ugye a már megdolgozott terület kapta pluszban a fehér festéket, amit sűrűbben kell ütni.
Valamint a könyékrész, na azt még embertől nem hallottam, hogy nem fájt.
El is felejtettem milyen érzés volt, amig most márciusban a bal könyököm nem került a tű alá.Hasamon nekem nem fájt, sőt voltak részek, ahol azért kellett pihenőt tartani, mert röhögtem annyira csiklandozott.
Viszont ahogy oldalt a csípő felé érkeztünk, ott már bent kellett tartanom néha a levegőt.
De nem baj, ettől élvezetes ez a dolog, hogy meg kell érte küzdeni.
Ami viszont eddig a legjobban fájt és soha nem gondoltam volna, az a kézél. Minden egyes tűérintés olyan mintha késsel vágnák fel a kezed oldalát. Ráadásul nem is maradt meg rendesen 2 varrás után sem, szóval most nézegetek valami lézeres nyavaját, hogy levetessem, mert a fekete kézélű ember nem én leszek. Hiszen csak azzal lehetne takarni a szines mintamaradványt, de az meg feketén nem kell oda.
Vádlik nem fájtak, még a csontos részen sem, talán csak egy pillanatra tudnék emlékezni, amikor a bal vádlimon a lábszárcsonton pont elkapta a legvékonyabb részt a tű. De az meg belefér a fájdalomba.
Tetoválás én így szeretlek.
-
-
molecula
csendes tag
válasz
Hálószövö #1686 üzenetére
Már vártalak!
Szörnyű napom volt tegnap: leadtam 3 pályázatot az egyiket (11 óra körül) olyan vagyok mind amit kicsavartak és egy épkézláb mondatot nem tudtam magamból kicsikarni padig 2 pályázatot kéne írnom egyszerre (kedden le kell adni
)
Ja én is egy tetoválással kezdtem, mikor készlett azt mondtam, hogy jó csak kevés!
leszoktam a cigiről
! Nem ide tartozik csak büszke vagyok magamra!
Póki ezt a mintát hol láttam? A rajzot láthattam?
-
net84
őstag
-
net84
őstag
válasz
Hálószövö #1608 üzenetére
nem sikerül téged mostanában elérni
Mi okoz függőséget? A tetoválás? Ne má...kb. 3 hónapja nem varrtam magamra semmit
De már érzem a hiányát. Uhhogy amint lesz időm befejezem a koi-t, a jézuska meghozza remélem hozzá a szükséges színeket és már indulhat is az új művelet.Kezed hogyan áll?
98%-os ReJim lába, de kitaláltam most még rá valamit...már csak vele kellene egyeztetni.
-
net84
őstag
válasz
Hálószövö #1589 üzenetére
mijazhogy fejből csináltad minta nélkül? Ha fejből csináltad, akkor volt minta (a fejed)...
Murderer69 - megnézném én is ezeket a gépeket, de szerintem egy kicsit borsos a tűk ára...szívesen kipróbálnám a PreFab P.Rogers gépeket is - nekem most Bade gépem van, azzal teljesen meg vagyok elégedve.
-
net84
őstag
válasz
Hálószövö #1559 üzenetére
thx! színezést még szerintem megvitatjuk (nekem több variáció is tetszik
)...még a minta kitöltését sem volt időm kirajzolni...
ReJim - hogyan leszel a hét végén? átbeszélhetnénk valamikor...
Murderer69 - magazint, újságot csak hébe-hóba, amikor sikerül beszereznem egy-egy külföldi tattoo magazint, könyvekkel többször van szerencsém találkozni...
expo még nálunk sem egészen 100%, de gyúrok arra, hogy minden úgy alakuljon, hogy sikerüljön eljutni. -
válasz
Hálószövö #1460 üzenetére
neked volt már olyan tetoválásod, amit megbántál?
én már kb fél éve kitaláltam a szárnyakat, és még mindig nem gondoltam meg magam, szóval szerintem ezt tényleg meg fogom csináltatni
amúgy hogy működik a dolog? pl ha én ezt most elképzelem, de felrajzolva már nem tetszik, vagy ilyesmi, akkor azért mennyit szokás fizetni?illetve ha felrajzolás után szeretnék még módosítani, akkor az is lehetséges ugye?
-
net84
őstag
-
válasz
Hálószövö #1429 üzenetére
értem
az oldalad pedig nagyin jó, tetszenek a tetoválások.
akkor mitn szakmabelihez lenne egy kérdésem: te mennyire tartod férfias mintának az angyalszárnyakat a hátadra?
kevés képet találtam erről a neten, talán ez áll legközelebb az elképzelésemhez: [link], viszotn itt is túl magasan van a tetoválás.nekem ez a kép tetszik nagyon: [link] egy ilyen jó lenne, kékes-fehéres, beütéssel
esetleg ugy, hogy a szárny vége lógjon rá a vállra -
net84
őstag
válasz
Hálószövö #1419 üzenetére
először elolvastam a hozzászólást, utánna kezdtem el nézegetni, hogy ki is írta mindezt ide
Tény, hogy a figurás minta az, ami igazán üt, de abból sem mind1, hogy kin és mi mi van, illetve az hogyan van kidolgozva...
Lehet bármilyen szép egy figura, ha az adott emberhez nem illik, nem biztos, hogy felkerül rá...
Ismersz talán valamennyire, el tudnál rajtam képzelni egy micimackót? A manó után is?ML320 - de igen! ott kezdődik, hogy tud rajzolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest