- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
válasz
brownus #3697 üzenetére
Na nekem ez már baromi sok, bár sose láttam még ilyen évgyűrűs dolgot, és nem gyenge azért...viszont én nem élnék vele évekig szerintem.
Az eredeti kérdésre reagálva: az ítélkező emberek (legalábbis nálam így működik) nem a tetkót ítélik el, hanem az a személyt, aki az adott művet megelőzö döntési folyamatot végig vezette magában. Ha valaki managernek menne magas poziba, de közben meg gatyi halálfej van az alkarján, akkor a döntései megkérdőjelezhetőek. Ha minőségi darabnak tűnik és esetleg valami sztori is van hozzá (pl ex-katonának AMD-65 van az alkarján) akkor az megint más, viszont ehhez beszélni is kell, amit nem fog minden ügyfél megtenni, ezért ha én felvennék ilyen embert, finoman kérném a hosszú inget. Nem magam miatt, az üzlet érdekében. De olvastam már hasonló véleményeket Redditen is pl. Hozzá kell tenni, hogy a mi országunk azért még mindig egy begyöpösödött, ítélkező izé
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
brownus #3631 üzenetére
addig volt rajtam is, míg tetoválótól haza nem értem... vagy amikor másik tetováló házhoz jött, akkor onnantól az első kocsmáig
ja, ami mellkasomon van, azt első éjszakára betekertem, mert általában hason alszok és nem akartam ráragadni a lepedőre, de nagyon kényelmetlen volt...
-
rwin5
őstag
válasz
brownus #3571 üzenetére
na ettől sirnék ha bármelyik is rajtam volna
de mindenki más stílus persze, meg nem is passzolna a többihez áprilisban akarnék menni varrni majd látom sikerül-e összehozni. Ma kondiban megszóltak, hogy jó sok tetoválásom van, pedig mondtam, hogy nagyjából 1 éve nem voltam varratni tudomásom szerint
-
lorcsi
veterán
-
plus44
veterán
-
Face8814
őstag
Nem tudom hogy a tenyérben mennyire marad meg, de abból kiindulva, hogy az ember elég gyakran használja a kezét, már maga a gyógyulás is elég hosszadalmas és macerás procedúra. Van egy két testrész, ami nehezebben fogadja be a festéket, illetve ( nálam ez volt a helyzet ) bizonyos színek hamar kikoptak. Gondolok itt a citromsárgára. Fura, mert a fehér tökéletesen látszik így bő 4 év után is, de a sárga eléggé megkopott.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest