- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hálószövö
csendes tag
akadnak normális testfestékek, egyébként most keresek én is, és ráadásul nagy mennyiséget, olyan 15-20 emberre valót, teljes testekhez..
Ha sikerült utánnajárnom, h mit érdemes, hol és mennyiért, majd írok..
a filc jó, ha direktben bőrre előrajzolsz, de egy hátat színezni nem éppen egyszerű meló vele
Azért csak hajrá..Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
Derékra is lehet nagyon szép figurális mintát alkotni, szóval nem kell ragaszkodni a nonfihoz.. ha van elképzelésed, hogy mit szeretnél, és vannak dolgok amik hozzád tartoznak, abból egy ügyes kezű tetkós gyönyörű mintát kreál Neked..
én pl beszélgetni szoktam azokkal, akik nem tudják pontosan, h mit is szeretnének.
egy óra után már van ötletem, h mi illene hozzá, és azt meg is tudom neki mutatni papíron is..
De, persze nem akarok beleszólni a nagyok dolgába..Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
válasz
mate0217 #1891 üzenetére
mate: ha nagyon dagadt, akkor nem árt, ha ennyi idő után azért megnézeted a piercing essel, aki bökte, ha csak a szoktatószár zavar, akkor cseréltesd ki kissebbre..normál esetben tényleg 2-3 nap, és ha lement a dagadás, nincs vele több gond, de ha valamit rosszul bökött, akkor lehet komolyabb probléma is..
net: nem értem, miért mondod, h fáj..
alig kicsit lett összeszurkálva a bőröd, és az sem túl vészesen..
majd meglátjuk h a térd alatti satírhoz mit szólsz.
Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
Hát igen.. lábfej nekem sem fájt, a vádli sem, bár ReJim eléggé sziszegett a sípcsontnál..
köldök környéke nem vészes, alatta kicsit érezhető, de belefér, az ujjamat magam varrtam, de azt sem igazán éreztem meg..alkar szinte kellemes, a váll környéki lágy bőr azért eléggé kellemetlen..
ami tényleg fájt, az az oldalam, de az nagyon..olyan bordáktól felfelé komolyan a sikításon agyaltam..Molekula így sem tudott aludni a sziszegéstől..
szóval vannak érzékenyebb pontok..
de én is azt gondolom, hogy pontosan ez kell ahhoz, hogy az ember értékelni tudja a mintát, ami rá kerül..Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
hehe..javaslom a bordák magasságát, nagyon finom, mondhatni kellemes érzés.. főleg ha nincs sok felesleg rajta..
egy kellemes, kb 5 órás kontúrozás, mondjuk éjszaka, hogy a szomszéd szobában ne tudjanak aludni, ugye?
még egyszer bocs..
de már tudom, hogy a másik oldalamra is lesz.
Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
Hát ez is egy módja a tetkógépnek..
a McGyver meg bek*****ja..http://www.metacafe.com/watch/372595/tattoo_gun_homemade_in_5_minutes/
Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
válasz
molecula #1703 üzenetére
Igen..
Jah, nem bírtam tovább..tegnap este megint előtört az éhség, és kénytelen voltam némiképpen csökkenteni ..
Szóval kicsit átdolgoztam a vádlimon a kisördögöt, és tettem mögé egy nagyobb füstöt..
Már annyira hiányzott a tű..Krisz a jöv héten mindenképpen kontúrozunk..
Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
Így hirtelen ezt találtam: http://www.softap.hu/termekek1.html
kiindulásnak elég
Ave Satan
-
-
Hálószövö
csendes tag
heh..ha lesz időm, lehet befutok...
és igen, a tetoválás függőséget okoz..
A kezem változatlan, de szerintem hamarosan kezdeni kell vele valamit..ezt majd elmesélem..
most van pár ötletem még, csak idő és idő kell hozzá..
Na majd megnézem azt a lábat..tényleg, az egérrel mi lesz? kiszínezzük, v kiszínezted?Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
Fura, de kb két hete én is eljutottam oda, hogy kiszedtem magamból majdnem minden fémet..
a fülbevaló maradt
A seb viszont hülyeség, ezt pontosan tudod Te is..
A piercing, pontosan mint a fülbevaló meg minden tökéletesen gyógyul, bár némely ember szervezete nem szereti, de az is csak kilökődéssel védekezik.
ami szintén hegmentesen gyógyul.
szóval ez a ne menj fürdőbe hülyeség nem él.
amíg be nem gyógyul addig igen, de ez meg evidens a normál sebek esetén is..
szóval üdvözlöm a dokit, de no comment.. orvos..:Sbé: 18 év alatt elég kevesen csináltatnak tudatosan olyan tattoo t amit később nem fognak megbánni.. de van ennek egy másik fele is, ha mégsem bánná meg, akkor tutti, hogy utána még akar..tudok erre is példát, mert én is elkövettem egyszer azt a hibát, h rábólintottam egy leány kérésére..most elmúlt 18, és épp munkában van a következő, kicsit nagyobb tetoválása
szóval nézzük a jó oldalát, Vigyázat, függőséget okozhat.
Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
-
Hálószövö
csendes tag
válasz
Murderer69 #1585 üzenetére
www.tattooshop.hu
Itt mindent megtalálsz, gyors, és megbízható.
Én már évek óta innen rendelek, bár régen más volt a címük.
Elég korrekt áron is vannak, és tényleg mindent megtalálsz náluk, a géptől a legapróbb darabig mindent.
A másik a tattoosafe.hu, ez nem olyan régi, de érdemes itt is körülnézni.Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
Volt, de le is takartattam..
még anno seregben készült, és pelikán tinta, varrótű kombóval lett megvalósítva, szabadkézzel..képzelheted mennyire lett mákos..
került rá egy szép sas.
Ha eltökélted, csináltasd meg.. és valszeg felrajzolva is tetszeni fog, max nem látod egyben, mert az csak vonalas lesz, de bármikor alakítható, amíg nincs készre varrva.. és bízz a tetoválóban, ha egy normális helyre mész be..valszeg a legjavát fogja beletenni a tudásának, hogy elégedett légy.
Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
sorry, elfelejtettem off ba rakni..
-
Hálószövö
csendes tag
Egy idő után majd rájössz, hogy a nő ha szeret, szeretni fog azzal a növekvő tinta és fémmennyiséggel is, ami beléd kerül.. ha meg nem, akkor nem szeret..és akkor séta..
rég nem kérem ki a nők véleményét, h mi és hová kerüljön, kerülhet e rám, csak fogom és megvarrom, vagy megvarratom..Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
válasz
legiaap #1443 üzenetére
Jó pár csuklómintát láttam már, de eddig még egyiktől sem volt baja a viselőjének..
Reményeim szerint lassan az én csuklómra is felkerül a dobókockasor, szóval majd elmesélem, h milyen..az fix, h fájni fog..
Alkar belső, amiről még esetleg azt lehet gondolni, hogy necces, mert erek vannak nagyon közel, azzal nincs gond, szóval szerintem a csukló sem lesz gáz..Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
De, eléggé nem tesz neki jót, mivel a friss varráson minden ami kifelé jön a bőrből, (vér, izzadás), oldja és kihozza a tintát. Ezért fontos a kezelés, és a tetoválás védése, legalább egy másfél - két hétig. De inkább tovább.
Nincs olyan hogy nagy tetoválás, max kicsi bőrfelület..Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
-
Hálószövö
csendes tag
Köszönöm!
A kérdésedre a választ szerintem Te is megtaláltad, ha megnézted az oldalam és a fényképeket. Ott a haver hátán a szárny, bár az jóval nagyobb, mint a linkeken láthatóak..és még félkész, mert kitaláltuk a folytatását.
A tényleges válasz pedig az amit már lejjebb említettem. A minta akkor illik, ha tudod viselni. Márpedig egy pár szárny is mutathat jól egy férfin, ha ki van dolgozva, és megfelelően fel van illesztveBár magamon max ördögi szárnyakat tudnék elképzelni..
net84 a nonfi és a manó után kidolgozok neked valami nagyon ütős micimacit..
Aztán majd kiderül..
A képeket előre is köszönöm, a lábat pedig kenni.. a hétvégi tetkószakkört meg lehet, h szombat délutánra tesszük, de majd úgyis megbeszéljük..Még jöttek ötletek a kezemre..
Ave Satan
-
Hálószövö
csendes tag
Megtetszett a fórum, és máshogy nem tudtam hozzászólni..
Miért ne, Micimackót nem szeretem, de készülj fel, mert szerintem még rám is kerül majd olyan, amin lehet, h kiakadsz..bár már kezdesz megismerni..
Szerintem egy minta attól illik valakihez, hogy megfelelő érzés, emlék, stb köti hozzá, és tudja viselni.. onnantól pedig tök mind1, h ki mit mond. Hogy fogok kinézni pár darab pentagrammal a karomon?nekem jelent valamit, így szerintem illik hozzám..
És nem érdekel, h ki mit gondol..Ave Satan..
-
Hálószövö
csendes tag
Hell!
Sorry, ha belepofátlankodok a nagyok dolgába, de a nonfi az gyakorlatilag a tribal, vagyis törzsi tetkóból kiindulva keletkezett, csak időközben elveszítette a jelentését. Innentől már csak van, és relatíve széplik az emberke testén, általában a saját, és/vagy mások örömére.
Egy egy nonfi még szép is, de az, aki nem divatból tetováltat magára egyet, az rájön, h az igazán szép a figurális minta. Jah, és persze, sok legyen..
A szögesdrót pedig konkrétan figurális, bár értem én, hogy a nagyjából nonfis karszalagra gondolszSorry, még egyszer..
Ave Satan
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest