Hirdetés
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Pedig már vagy 3-szor elkezdtem olvasni de sose jutok a végére, mert sose értem mit akar mondani, pedig elméletileg értek angolul.
De most cella info és mobilnet alapú meghatározás alatt mit értesz?
Csak mert ugye a szolgáltató rádióadó egységének hatótávolsága egy cella, mely adott sugarú terület. Elméletileg több ilyenre felkapcsolódik a telefon pozíciótól függően, tehát jelet küldd vissza, így a szolgáltató a fogadott jel erősségéből megállapítja a távolságot, háromszögeléssel/több cella keresztmetszeteit véve pedig a hozzávetőleges helyzetet.
A mobilnet pedig csak a sugárzott rádiójelet használó szabvány (GSM/2G: GPRS & EDGE és WCDMA/3G: UMTS &HSPA) megnevezése. A külöböző típusok ugye csak átviteli sebességeket jelölnek.
Ezért nem értem a külöbséget a kettő között.Egyébként vezetékes netem van persze, meg publikus IP-m, ami nem mellesleg dinamikus de még ha statikus is lenne, hogy jön össze az IP cím egy helyzetmeghatározással? Mert város szinten még rendben van, hogy a föbb csomópontok helyei nyilvánosak, de az én címem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen videókártyát?
- A magyar Duke Nukem 3D
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Home/Nest
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest