Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS
    nagyúr

Következő dolgot kéne megoldanom:

1. Ha A wifire vagyok csatlakozva C-D idő közt legyen do not disturb módban
    2. Ha B wifire vagyok csatlakozva akkor E-F idő közt legyen DND mód

Próbáltam wifi profillal akkor addig jó, hogy belép DND módba, de exit task nem fog így lefutni mert nyilván utána is csatlakozva vagyok.
    Ha idő profillal próbálom akkor nem találok olyan IF-t a taskhoz ami a wifi-t megoldaná. Amúgy komikus, hogy profilban könnyen belőhető a wifi ssd míg taskban nem.

Köszönöm a segítséget

(és újfent nem válasz akart lenni de ez az új ph design nem nyerő)

Ránéztem gyorsan én is időszak alapján, de %wifii nem adja vissza az SSID értékét (unknown SSID-t dob vissza, lehet a rejtettség miatt), így indulási feltételt nem tudtam kierőszakolni hozzá

Ha a wifi profil működött nálad, tehát belépett DnD módba, akkor a kikapcsoláshoz egy idő profilt lehetne hozzárakni, ami mindenképpen lefut a beállított időpontban és kikapcsolja a DnD módot.

Nem tudni, hogy a C-D és az E-F időszakokban van-e átfedés, így a wifi profil DnD bekapcsoló taskjába beraknék egy sort, ami egy változónak értéket ad. Ezt a változót és annak értékét figyelve lehetne az időprofilos tasknál a DnD kikapcsolását engedni avagy kihagyni.

A két időszakhoz lehetne ugyanazt a változót használni megfelelő értéket használva egyiknél és másiknál

Gondolom wifi profilt használva az adott A vagy B SSID-ről lelépve a DnD kikapcsolása megoldható

szerk.

Hacsak Adamo_sx triviális megoldása nem működik, mert az azért egyszerűbbnek tűnik :B

Új hozzászólás Aktív témák