Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
A képernyő fényerő állítással nincs másnak problémája? Nálam egy olyan anomália van, hogy a normál actionnel (Display brightness) hiába állítom maxra (255) a fényerőt, látszólag nem történik semmi. Aztán egy kis kísérletezés során megtaláltam a Custom Settings actionben a screen_brightness változót. Mivel a kereséssel találtam meg (amikor a Tasker figyeli a változókat, én megcsinálom a változást, azaz felhúztam a fényerő a normál módon a maximumra és után a Tasker megmondja, hogy melyik változó változott), így kiderült, hogy a max fényerő környékén ez a változó 2600-as értéket vesz fel. Ezt az actiont megadva a taskban ezzel az értékkel működik is a fényerő állítás.
Ezután újra kipróbáltam a Display brightness actiont és tulajdonképpen az is működik, de mivel ott 255 a felső limit, ezért csak egy igen korlátozott és alacsony fényerő szinten szabályoz, ezért tűnt úgy elsőre, hogy nem is működik. Szóval a kérdés, hogy ez másnál is így van, vagy nálam van valami kavarodás?
Az automatikus fényerőt természetesen kikapcsoltam a teszt idejére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Call of Duty: Warzone
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs