- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fujifilm1
üzenetére
Fura ez a Tasker. Muszály ezt ilyen bonyolultan? Mármint, hogy a Tasker külön változókat kezeljen az időhöz? Nem tudja egyszerűen lekérni a rendszertől a szükséges formában? Mert a rendszer képes rá. Nézd meg, amit korábban írtam! Az Android dokumentáció alapján csináltam és Robottal működik. Ha két H -t használsz, akkor kimondja az egyszámjegyű óráknál az elején a nullát. Ugyanígy a percek esetében. Ha jól emlékszem, akkor ha h -t használsz H helyett, akkor 12 -órás formátumot használ. A ' ' jelek közé rakott szöveget pedig kimondja. Nekem semmilyen egyéb változót nem kellett használnom hozzá. Csak azért van darabolva, mert így Maris tagoltabban mondja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest