Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bogil99
üzenetére
A "meghívás" konkrétan egy intent. Ha tudod az intent készítés szabályait, akkor sztem Taskerben is van manuális lehetőség a szükséges adatok megadására. De kb. ugyanezt csinálja a Secure Settings -ben a Launch Activity.
Nekem úgy rémlik, hogy Gravity Box -ra van vmi 2G/3G lehetőség. Az elmélet az lenne, hogy ha kiteszel egy kapcsolót a notibárra (ez nem egy "síma" kapcsoló), akkor nem kell menükben lépkedni a Tasker -rel, hanem csak lehúzatni a redőnyt és kapcsolni.
#2946 -ban pedig megtalálod azt a módszert, amit teszteltem. Működik és a háttérben kapcsol. Csak elég lassan. Szóval alkalmazás indulás (pl. böngésző) eseményhez nem praktikus társítani. Kicsit jobb a helyzet, ha olyan készüléked van, aminél a 2G/3G váltáshoz nem kell külön ki-be kapcsolni az adatkapcsolatot. Leginkább ez
a lépés lassítja le a kapcsolás folyamatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest