Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
A gyakoribb eset, hogy házon belül indokolatlanul hangosabban csörren meg azt a késztetést kiváltva, hogy pattanjak fel a nyugalomból és minél gyorsabban iktassam ki a zavarás forrását.
Ha meg nem vagyok hatótávban, akkor nekem már amúgy is mindegy miként szólal meg, de a többieknek akkor sem. Nem mindegy, hogy egy vasárnapi punnyadásnál diszkréten vagy tolakodóan szólal meg, ugyanez igaz egy szombat délelőttre, hogy felébreszti az egész házat és álmomból kell felpattannom, vagy nem.
Sokáig variáltam időszakokkal meg helyekkel profilokban, aminek egy része egész jól működött sokáig (pl "otthon vagyok és este van") de ennél szofisztikáltabb megoldás, ha a telefon önmagától el tudja dönteni hogy is kéne megszólalnia.A zsebes témához: nem tompít akkorát a ruha, hogy lényegesen halkabbra vegye a hangerőt, mint kéne.
Rezgést meg vagy megérzem, vagy nem.
Az emelkedő hangerő sem tetszik, mert megint arra késztet, hogy gyorsan kapjam fel, vagy esetleg észre sem veszem sokáig. Ez már a 3330-asomnál sem játszott 15 évvel ezelőtt.A lényeg, hogy egy általános hangerő nekem nem felel meg bármilyen körülmények közt.
Sokszor vagyok úgy, hogy túl hangos, vagy túl halk.
Így nekem reális igény a dinamikus hangerő.De ha nagyon variálni akarnám, akkor egy BT 4.0-ás karóra, oszt' meg lenne oldva a távol vagyok kérdés is.
De nem vagyok ennyire fontos ember, pénz pazarlás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Trollok komolyan
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest