- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
A gyakoribb eset, hogy házon belül indokolatlanul hangosabban csörren meg azt a késztetést kiváltva, hogy pattanjak fel a nyugalomból és minél gyorsabban iktassam ki a zavarás forrását.
Ha meg nem vagyok hatótávban, akkor nekem már amúgy is mindegy miként szólal meg, de a többieknek akkor sem. Nem mindegy, hogy egy vasárnapi punnyadásnál diszkréten vagy tolakodóan szólal meg, ugyanez igaz egy szombat délelőttre, hogy felébreszti az egész házat és álmomból kell felpattannom, vagy nem.
Sokáig variáltam időszakokkal meg helyekkel profilokban, aminek egy része egész jól működött sokáig (pl "otthon vagyok és este van") de ennél szofisztikáltabb megoldás, ha a telefon önmagától el tudja dönteni hogy is kéne megszólalnia.A zsebes témához: nem tompít akkorát a ruha, hogy lényegesen halkabbra vegye a hangerőt, mint kéne.
Rezgést meg vagy megérzem, vagy nem.
Az emelkedő hangerő sem tetszik, mert megint arra késztet, hogy gyorsan kapjam fel, vagy esetleg észre sem veszem sokáig. Ez már a 3330-asomnál sem játszott 15 évvel ezelőtt.A lényeg, hogy egy általános hangerő nekem nem felel meg bármilyen körülmények közt.
Sokszor vagyok úgy, hogy túl hangos, vagy túl halk.
Így nekem reális igény a dinamikus hangerő.De ha nagyon variálni akarnám, akkor egy BT 4.0-ás karóra, oszt' meg lenne oldva a távol vagyok kérdés is.
De nem vagyok ennyire fontos ember, pénz pazarlás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128Gb, kártya független, sivatag színben
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Check-Point-V-82 - Security Gateway Switch
- Check-Point-V80 - Security Gateway Switch- több db
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest