Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nálam eddig nem jött elő ilyesmi, de attól még elképzelhető persze, hogy menüpontok átkerültek, vagy változók átneveződtek, nem tudom... Az én profiljaim mondjuk nem valami bonyolult alkotások, lehet ezért nem volt még gondom.
De mi nem működik pl? Bár kétlem hogy hamarabb rájövök a fix-re mint te, úgyhogy nem nagyon van választásod.(#2662) Teasüti
Nem kötekedés képpen, de azt pl. hogy szándékoztok mérni, hogy milyen messze vagytok a telefontól? Csak mert gondolom annak is a függvénye hogy milyen hangosan kellene csörögnie. Én ezt a környezeti zajos dolgot kicsit erőltetettnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Marathon (2025)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest