Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
én ezt wifi kapcsolódás alapon az alábbi tasker wiki profilt átdolgozva megcsináltam inverzben: otthon nincs minta, minden más esetben meg van. nyilván root és security settings plugin és extended variables (az első unlocked eseményhez, lásd lentebb) kell hozzá.
én két külön profillal fedtem le:
- "Untrusted - Pattern OFF > Pattern ON", ami vizsgálja hogy NEM megbízható wifire vagyok-e épp csatlakoztatva (NOT connected to XY wifi) és ha nem akkor bekapcsolja a pattern lockscreen-t.
- "Trusted - Patter ON > Pattern OFF', ami vizsgálja hogy a megbízható wifire vagyok-e épp csatlakoztatva (connected to XY wifi) és ha igen kikapcsolja az alapból meglévő pattern lockscreen-t. itt annyi a trükk, hogy a trigger feltételnél még hozzá van adva a "Display Unlocked" state, azaz a wifi hatókörébe érve először még fel kell oldani a pattern lockot és csak onnantól lesz kikapcsolva a biztonsági képernyő, egészen amíg a wifin lóg a teló. automata éjszakai repülőmódnál is csak annyi van hogy reggel egyszer unlockolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Társasjáték topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest