Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

Kérném az egybegyűltek figyelmét!
    Készítek egy AutoVoice frontend-et az utter! mintájára. Jelenleg úgy a negyedére becsülöm a frontend készültségét az utter! szolgáltatásaihoz képest (súlyozott átlag a szükséges fejlesztési időhöz viszonyítva), viszont magyar nyelvű és az AutoVoice működési elvéből adódóan intelligensebb annál..
    A kérdésem az lenne, hogy kinek van kedve részt venni a tesztelésében?

Még elég fapados és még csak Tasker-ben létezik, még az első verzió sem készült el belőle, de úgy érzem megérett az első App Factory kiadásra.
    Ha minden jól megy holnap, vagy nem sokkal később már tudom küldeni az első verziót a béta tesztelőknek.

Előtte még utána kell járnom a jogosultságok kiosztásához Factory-ban (illetve egyáltalán legyártani Factory-ban, mivel nulla tapasztalatom van vele), valamint a béta változatba be kell építenem egy alapszintű hitelesítést, hogy csak a kiválasztott fórumtársak tudják használni.
    Erre lehet még ötletelni, hogy mi lenne megfelelő védelem. Én vmi serial kulcsban gondolkodom.

A szolgáltatáslista idáig:
    -Akku infók,
    -Böngésző (opera mini indítása, keresés és url megnyitás meg default böngészővel),
    -Dátum és idő (világ város helyi ideje is)
    -Ébresztő beállítása
    -Telefon hívás
    Ez utóbbi kettő elvileg felismeri a természetes magyar beszédet. Sokáig szögeltem hozzá a szkripteket. :)

A célom, hogy egyrészt Tasker lehetőségeihez mérten az utter! 100%-át hozza a program, valamint igény szerint kibővíteni a saját eddigi alkotásaimmal is, persze hangutasításhoz szabva mindent.

Jelentkezni (és a továbbiakban támogatást kérni) privátban lehet, a közös dolgokat meg itt a topikban kívánom intézni.
    Köszönöm a figyelmet, üdv mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák