Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a tasker topicban, eddig mindent megoldottam magamnak, de most elakadtam, szeretnék egy kis segítséget kérni. Sokszor elfelejtem leállítani sms-ben a parkolásomat, és ez sok pénzembe kerül. Azt szeretném megoldani, hogy ha elküldöm a rendszámomat smsben, akkor aktiválódjon egy "Parkolás" profil, ami 10 perc után figyelmeztet, hogy állítsam le. Eddig meg is vagyok kb, viszont most jön az, hogy ha tovább vagyok, akkor nem jelez újra. Lehet valahogy olyat beletenni, mint pl a szundi? Tehát ha arra nyomok, akkor 5 perc után megint figyelmeztessen, addig, ameddig arra nem nyomok, hogy oké, és akkor le is állítom a parkolást. Remélem nem volt nagyon zavaros a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest