- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a tasker topicban, eddig mindent megoldottam magamnak, de most elakadtam, szeretnék egy kis segítséget kérni. Sokszor elfelejtem leállítani sms-ben a parkolásomat, és ez sok pénzembe kerül. Azt szeretném megoldani, hogy ha elküldöm a rendszámomat smsben, akkor aktiválódjon egy "Parkolás" profil, ami 10 perc után figyelmeztet, hogy állítsam le. Eddig meg is vagyok kb, viszont most jön az, hogy ha tovább vagyok, akkor nem jelez újra. Lehet valahogy olyat beletenni, mint pl a szundi? Tehát ha arra nyomok, akkor 5 perc után megint figyelmeztessen, addig, ameddig arra nem nyomok, hogy oké, és akkor le is állítom a parkolást. Remélem nem volt nagyon zavaros a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Arc Raiders
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest