Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyat szeretnék, hogy a tasker ellenőrizze, hogy a naptáramban szerepel-e másnap egy bizonyos bejegyzés, pl munka. Ha igen, akkor tegyen meg valamit. Ezzel nem is lenne baj, csak azzal, hogy csak az aktuális napra tudom beállítani. A többi megvan. Hogy lehet vele a holnapi naptárbejegyzéseket ellenőriztetni?
Előre is köszönöm -
mumuss
aktív tag
Már majdnem minden jó, holnap tesztelem is a dolgot. Annyi, hogy nem ciklussal csináltam meg a kérdést, hanem taskokkal, nekem csak úgy sikerült. Meg az lenne a kérdésem ,hogy ezt a lehetőséget nem találom, hol kéne lennie? : "send sms parkolas leallitasa ( vagy call ussd kod, ha már ez ingyenes )" Mármint a call ussd kod lehetőséget.
-
mumuss
aktív tag
Köszönöm hogy segítesz. Amiket Te most leírtál, szinte egyiket sem használtam, úgy csináltam meg minden profilomat. Ezek szerint még rengeteg mindent nem tudok a programról. Most próbálom megcsinálni amit Te írtál.
Nem nagyon megy sajnos
Nagyon nem értek én ehhez. Received text lehetőség csak a profil létrehozásánál van, tehát az jó, mert ahogy teljesül, elindul a Parkolás task, és elvileg attól függetlenül, hogy a profil nem aktív, a task végig fut, tehát 10 perc után jelez ugye? Mert ha igen, akkor ennyi, meg is vagyok. Mivel még nem értek hozzá annyira, nem akarom most túl bonyolítani, csak működjön. Aztán tanulom tovább a programot
-
mumuss
aktív tag
válasz
wardemi
üzenetére
Köszönöm, sajnos mivel nem vagyok annyira profi a programban, ilyeneket nem nagyon tudok még megcsinálni. Jelenleg ott tartok, hogy a Received text figyeli a beérkező szöveget, és el is indítja a profilt, ami meghívja a "Parkolás" taskot. Ez pedig vár 10 percet, és felajánl 3 lehetőséget: +5 perc, +10 perc, Vége. És elvileg működik most a dolog. A vége taskban pedig leállítom a profil, bár erre nem hiszem hogy szükség lenne, mert amúgy sem aktív, csak addig, amíg meghívja az első taskot.
-
mumuss
aktív tag
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a profil csak akkor deaktiválódjon, ha én leállítom. Beraktam a "Vége" taskba egy olyat, hogy kapcsolja ki a profilt. Tehát addig kéne aktívnak lennie a profilnak. Ezzel nem boldogulok most sehogy, deaktiválódik magától.
-
mumuss
aktív tag
válasz
üzenetére
Eddig az sms kezelő alkalmazás indította a profilt, mert más ötletem nem volt sajnos. És ezt próbáltam fejleszteni. De most majd kipróbálom a bejövő sms szöveget, hátha sikerül úgy megoldani. Egyébként mivel kilépek az sms app-ból, megszűnik a profil feltétele, tehát deaktiválódik. Legalábbis szerintem. Azt meg nem tudom hogy be lehet-e állítani, hogy csak akkor deaktiválódjon, ha a felugró ablakban, amit csináltam, arra nyomok hogy "Vége".
-
mumuss
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a segítséget, nem haragszom
De mivel nem mindig ugyanarra a számra kell küldni az sms-t, így ez nem biztos hogy kivitelezhető. És most jöttem rá, hogy a mostani sem jó megoldás, mert elindítom az sms appot, aktiválódik a profil. Ez eddig rendben. De ahogy kilépek a Handcent Sms-ből, a profil már nem aktív, és így nem is jelez sajnos.Egyébként azt nem tudom ,hogy tudom beállítani amit Te írtál. Ennyire nem vagyok jó a Tasker programban. (figyelés,stb)
-
mumuss
aktív tag
-
-
mumuss
aktív tag
Senki nem segít?

Tudom hogy nem helyes hogy nem vettem még meg a programot, de most ez a tervem. Csak a régi verzióból nem tudom átrakni a profilokat. Légyszives segítsetek, hogy erre van-e lehetőség. Profilok,taskok. Nem akarom újra csinálni az egészet. És még egy kérdés: mire jók a projektek? -
mumuss
aktív tag
Letöltöttem az újat, viszont nem tudom bele rakni a régi taskerből a profilokat, és a taskokat. Lehet ezzel valamit kezdeni? Ki akarom próbálni, hogy működik-e rendesen a telefonomon, és ha igen, akkor valahogy megveszem, mert kell nekem ez a program.
-
-
mumuss
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Hm, nem sokat értek abból amit mondasz

Úgy oldottam meg, hogy amint elindítom az sms alkalmazást, elindul a profil, vár 10 percet, majd értesít (hang,rezgés), és felajánl két taskot, hogy végeztem (ekkor leáll a profil), vagy még ott vagyok, akkor megint vár 5 percet, és igy tovább. Ez így nagyon jó nekem, annyi kivétellel, hogy a profil indulása nem tetszik. Mert ha belépek az sms alkalmazásba, mindig elindul. Olyat nem lehet valahogy, hogy akkor aktiválódjon, ha egy bizonyos szövegrészletet küldök, vagy az érkezik a telefonra? Vagy bizonyos telefonszámra küldött smsnél? És mivel összevissza parkolok, az lenne a legjobb, hogy csak a telefonszámnak az első pár számjegyét figyelje.
Ja, nekem nincs benne scene,1.0.17-es verzióm van -
mumuss
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a tasker topicban, eddig mindent megoldottam magamnak, de most elakadtam, szeretnék egy kis segítséget kérni. Sokszor elfelejtem leállítani sms-ben a parkolásomat, és ez sok pénzembe kerül. Azt szeretném megoldani, hogy ha elküldöm a rendszámomat smsben, akkor aktiválódjon egy "Parkolás" profil, ami 10 perc után figyelmeztet, hogy állítsam le. Eddig meg is vagyok kb, viszont most jön az, hogy ha tovább vagyok, akkor nem jelez újra. Lehet valahogy olyat beletenni, mint pl a szundi? Tehát ha arra nyomok, akkor 5 perc után megint figyelmeztessen, addig, ameddig arra nem nyomok, hogy oké, és akkor le is állítom a parkolást. Remélem nem volt nagyon zavaros a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest