Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Emlékeztem egy ezzel kapcsolatos válasz-hsz.-edre is, amit visszaolvasva meg is találtam. [link]
Egy LC-Power LC6550 v1.3 tápban kellett kicserélnem egy ilyen snubber ellenállást, mert a ráhúzott zsugorcsövezés meg volt égve. Ráadásul egy kis műanyag lapocska is hozzá volt vastagon trutyizva (természetesen ezek is megégve), hogy el legyen szigetelve a pPFC tekercstől. Abszolút biztosra mentek, mert szinte semmi szellőzése nem volt.
A táppal minden rendben volt, de hosszú használat után lehetett egy nagyon gyenge, égett műanyag szagot érezni (közvetlen közelről). Ezért egyszerűen kicseréltem. A színkód sajnos hiteltelen volt, ezért az ellenállásmérésben bíztam. Csak remélhetem, hogy egy nem túlságosan megnyúlott ellenállás volt a tápban. Eredetije 50 ohm volt és egy ilyet is raktam bele cserének, és külső méreteikben (-->teljesítményükben) azonosak voltak.
Írnom sem kell, hogy a cserélt ellenállásra semmilyen, hőleadást csökkentő tényező nem került. Se rá, se köré.
Jelenleg is üzemképes a tápegység.
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik