- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
FSP Aurum Gold 400-as tápom ingen hangos kerregő hangot hallat de még nem folyamatosan csak alkalomszerűen és változó időtartamban.
Van hogy csak bekapcsoláskor 1-2 mp de van hogy egy óra múlva pl játék alatt akár percekig szól míg ki nem kapcsolóm a gépet aztán lehet hogy két napig semmi hangja sincs.Másik topikban venti cserét javasoltak.
Talán ezt a két kábelt össze tudom forrasztani de venti vásárlás ügyben tanácstalan vagyok.Jelenleg: ph-s cikk Protechnic Electric MGA12012MF-A25 típusú van a tápban. 12V 0.38A
Alábbiakat sikerült még találnom mint termékjellemző: 70.1 CFM @ 32.2 dBA és 1.200rpm @ 12VMire érdemes cserélni vagy esetleg van ajánlott típus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest