- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
torpe23torpe
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném egy kedves rokonnak lecserélni a tápventilátorát. Elolvastam az első 500 hozzászólást. Szeretném megállapítani a venti paramétereit, légszállítás, hány voltról indul, stb... De a gugliba írva semmit nem találtam róla.
Hogy lehetne ennek a ventinek megállapítani a paramétereit?
Akyga
Model: AK-B1-500
ATX 2.03(p4) Max. 500WSzétszedve a ventilátoron ez van:
Godreal DC Brushess Fan
DC 12V 0.15AAz első 500 hsz. a Coolink Swif2 szériát favorizálja de azóta sok idő eltelt. Van új favorit?
Egyébként 2 pin-es konnektorral csatlakozik a venti. A táp ventik általában 3 vagy 4 pinesek. Olvastam a zsugorcsövezést, kábel összetekerést, forrasztást, Stb.. De nem lehet egyszerűen a szükséges két kábelt kihúzni a 3 vagy 4 pines konektorból és csak úgy simán átdugni egy üres 2pin-es konektorba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest