- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyinger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy XFX 650 Pro tápegységem. Korábban olvastam, hogy másoknál is zavaróan hangosnak írják le a tápegységben lévő gyári Adda ventilátort. (Gyári leírásában 42.5 db/A) Alaphelyzetben nem zavaró a hangja, ám már kis terhelés esetén is számomra borzasztóan hangossá válik. Olvastam azt is hogy ugyanezen márkájú táp 850 W-os változatánál is adódtak már ilyen jellegű problémák.
A gondom inkább az, hogy alig 1 éves a tápegység, talán még fél éves sincs... 5 év garanciával vásároltam megbontani nem szeretném, csak akkor ha más lehetőség tényleg nem létezik.Először is arra kérnék tanácsot, hogy garanciával visszaküldhetem-e a tápot cserére vagy javításra?
Amennyiben ez az út járhatatlan mit javasolnátok? A cserén csak azért gondolkodtam el, mert a táp Seasonic beles amit mindenki dícsér és nem sűrűn érkezik panasz rájuk. Ha nincs más lehetőség valamilyen márkásabb 140-es ventilátort szeretnék beletenni és belefabrikálnám. Erre is kérnék javaslatot!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Óra topik
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest