Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyinger
csendes tag
válasz
apollo12
üzenetére
Üdv!
Az általad leírt procedúra előtt állok én is. Én is Bitfenix Spectre Pro PWM-es ventijét fogom beleszerelni.
Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok így 1-2 év után az XFX táppal?
Halkabb lett? Nehéz volt a befabrikálása?
Az eredeti tápot tartó lemez kivétele befolyásolta-e valamilyen módon azt hogy jobban szellőzik-e, esetleg jobban porosodik-e a táp belseje?Előre is köszi a választ!
-
sutyinger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy XFX 650 Pro tápegységem. Korábban olvastam, hogy másoknál is zavaróan hangosnak írják le a tápegységben lévő gyári Adda ventilátort. (Gyári leírásában 42.5 db/A) Alaphelyzetben nem zavaró a hangja, ám már kis terhelés esetén is számomra borzasztóan hangossá válik. Olvastam azt is hogy ugyanezen márkájú táp 850 W-os változatánál is adódtak már ilyen jellegű problémák.
A gondom inkább az, hogy alig 1 éves a tápegység, talán még fél éves sincs... 5 év garanciával vásároltam megbontani nem szeretném, csak akkor ha más lehetőség tényleg nem létezik.Először is arra kérnék tanácsot, hogy garanciával visszaküldhetem-e a tápot cserére vagy javításra?
Amennyiben ez az út járhatatlan mit javasolnátok? A cserén csak azért gondolkodtam el, mert a táp Seasonic beles amit mindenki dícsér és nem sűrűn érkezik panasz rájuk. Ha nincs más lehetőség valamilyen márkásabb 140-es ventilátort szeretnék beletenni és belefabrikálnám. Erre is kérnék javaslatot!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest