Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos lassan 2 éves lesz a sharkoon wpm 600w tápom most néha olyan nagyon halk zakatoló hangot ad a ventilátora kicsit idegesítő,mihez kezdjek 5. hóban jár le a garanciája,de az a fura nem mindíg csinálja,gondolkodtam azon hogy cseréljek e benne ventilátort vagy gariban próbáljak e valamit tenni.
Nézegettem milyen venti van a tápban
[link]De azon gondolkodtam ha cserélném akkor vagy noctua aminek picit még jobb is a légszállítása ahogy olvastam meg egy másik márka amit nem ismerek nanoxia,ami mintha jobban hangzana mint a noctua,és ennek is hatékonyabb picit a légszállítása mint a gyárinak.
De nem tudom melyik lenne jó a tápba ebből meg a noctuából,mert ha jól néztem atápban a venti fix 1400 es fordulatú,akkor gondolom ezek között is fixet kell keresni nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest