- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Van egy Corsair VX450-es tápom, aminek a ventije kezd picit hangosodni 4-4,5 éves korából adódóan. Nem morog meg semmi hasonló, viszont néma gépet akarnék net közben, és a vinyó után ez az egy amit hallani full csendben (a többi venti min.-ra szabályozva néma, vinyó halkítás meg folyamatban van). Ezt szeretném házilag cserélni. Coolink swif2-ben gondolkodom. Melyiket ajánlanátok, ami tud legalább olyan légszállítást mint a gyári, és csendesebb tőle max. fordulaton?
Itt és itt találtam a gyári ADDA ventiről infót, ha minden igaz 80.5CFM-et tud 38dBA mellett. Ezt nézve tuti szabályozni is tudja a ventit, mert most nincs 38dBA a hangja, az biztos, és a levegő is alig mozog (mondjuk netezéssel nem is lehet leterhelni az adatlapomon lévő konfiggal, ez tiszta sor).
Úgy tudom hogy a gyári venti csatis, nem pedig forrasztott, tehát csak lehúzom, nem kell vagdalni a kábelt. Viszont a csatija nem olyan mint a házventiknek, hanem valahogy így néz ki, de rádugnám az alaplapra max. fordulatra a swif2-t. Vagy, inkább szerezzek átalakítót és a tápra dugjam ezen keresztül az új ventit? A lényeg az lenne, hogy vagy alaplapra dugva fix. maximum fordulaton elég legyen a venti a max. terheléshez is, tehát ne kelljen manuálisan szabályozni (van egy zalman mfc-1-em), vagy pedig valahogy a tápra rádugni, pl. az átalakítóval amit említettem (már ha létezik ilyen) és akkor remélhetőleg ugyanúgy szabályozná a táp.
Mit javasoltok?
Bocs hogy hosszú lett.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest