Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

plekk tag Sziasztok! 
 Van egy FSP Hexa 500 asom.Nem régi (még nincs 1 éves sem) de tuti hogy szétment a tápegységben a ventillátor csapágyazása, mert már jóideje alig hallható kerregése volt de ma reggel gépindításkor nagyon durva hanggal indult mint valami trakor, még az alsó szinten is hallotta faterom a hangját.___Gyorsan amint bejött a win7 ki is kapcsoltam a gépet. Oldalára fordítottam a házat és úgy bekapcsoltam na akkor nem volt olyan durva hangja csak az a "szokásos" kerregés. Gondolom akkor itt tényleg a ventivel lesz a baj. 
 Utánanéztem hogy melyik venti van benne, ez van beletéve: VENTI: Yate Loon D12SM-12Az adatokat meg megnéztem innen: YATE LOON HONLAPJA Ilyenek az adatai: 
 FSP HEXA 500WYATE LOON - D12SM-12/ 120x120x25 mm / 12V / 1650 RPM / 70.5 CFM / 33 dB ventillátor Még van rajta garancia de nemigazán szeretnék 4-5 hetet várni amíg garanciáztatnám inkább kicserélném itthon a ventijét. 
 Kérdésem az lenne hogy milyen venti lenne bele jó?
 Nekem csak az lenne a lényeg hogy halk legyen és strapabíró.
 A Thermal Control és a PWM es ventiket gondolom nem ajánlanátok bele hanem valami egyszerűbbet.Másik dolog: Láttam hogy az eredeti ventinek csak 2 pines a csatlakozója-----ha ez így van akkor nekem is 2 pines csatlakozóval szerelt ventit kell bele választanom? 
 Vagy jó bele a 3 pines is?
 Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Metal Gear Solid
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest