- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
Én nem tudtam követni, hogy milyen Thermaltake ventit ajánlottak itt az utóbbi pár hozzászólásban.
Csak arra figyelmeztetlek, hogy a légszállítás a legfontosabb paraméter. az eredeti Yate Loon ventidnél ez
70,5 CFM volt. Átszámítva ez kereken 120 m3/h.
Nem mindegy, hogy milyen mértékegységben adják meg a légszállítási adatokat. A lényeg, hogy a választott ventilátor légszállítása legfeljebb 10%-kal lehet kisebb az eredeti légszállításánál.
-
Algol
senior tag
"Nekem csak az lenne a lényeg hogy halk legyen és strapabíró."
Ez lesz a te ventilátorod. Például itt is megvásárolhatod.
Légszállítás: 82,6 CFM !
Légnyomás: 1,273 mm-H2O
Zaj: 26,5 dBA !!!
Várható élettartam: 100.000 óra ! Csapágyazása: Fluid Dynamic Bearing.Ez 3 pines csatlakozóval van szerelve, a 3. pin a fordulatszám visszajelzésére szolgál. Természetesen csak két vezetékkel kell bekötni, valószínűleg forrasztani kell. Nem tudom, hogy az FSP Hexa tápokban forrasztva vagy csatlakozóval vannak-e a ventilátorok beszerelve.
Megjegyzés: ne feledd, hogy a ventilátor cseréje garancia vesztéssel jár! Ez talán nem olyan nagy kockázat egy FSP tápnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- ARCTIC P14 Max Value Pack - 5db számítógép ventilátor
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest