- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
Én nem tudtam követni, hogy milyen Thermaltake ventit ajánlottak itt az utóbbi pár hozzászólásban.
Csak arra figyelmeztetlek, hogy a légszállítás a legfontosabb paraméter. az eredeti Yate Loon ventidnél ez
70,5 CFM volt. Átszámítva ez kereken 120 m3/h.
Nem mindegy, hogy milyen mértékegységben adják meg a légszállítási adatokat. A lényeg, hogy a választott ventilátor légszállítása legfeljebb 10%-kal lehet kisebb az eredeti légszállításánál.
-
Algol
senior tag
"Nekem csak az lenne a lényeg hogy halk legyen és strapabíró."
Ez lesz a te ventilátorod. Például itt is megvásárolhatod.
Légszállítás: 82,6 CFM !
Légnyomás: 1,273 mm-H2O
Zaj: 26,5 dBA !!!
Várható élettartam: 100.000 óra ! Csapágyazása: Fluid Dynamic Bearing.Ez 3 pines csatlakozóval van szerelve, a 3. pin a fordulatszám visszajelzésére szolgál. Természetesen csak két vezetékkel kell bekötni, valószínűleg forrasztani kell. Nem tudom, hogy az FSP Hexa tápokban forrasztva vagy csatlakozóval vannak-e a ventilátorok beszerelve.
Megjegyzés: ne feledd, hogy a ventilátor cseréje garancia vesztéssel jár! Ez talán nem olyan nagy kockázat egy FSP tápnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest