Új hozzászólás Aktív témák

• arcsin

senior tag

válasz inf3rno #3902 üzenetére

Nincs érdekeltségem. Ha lenne, nem osztottam volna meg kb 20 ezer Ft-nyi felkészítő könyvet. Szerintem sokkal gyorsabb a szótár mint egy hagyományos vizsgán fizikai szótárral tötyörészni. Szimplán én ezt a vizsgát választottam sok előnye van a hagyományos (többi) nyelvvizsgához képest, ezért is ajánlom, tartom jónak, modernnek.
    Ja és én nem fizettem semmiért, de toltam keményen mert végig akartam csinálni. Leírtam a tapasztalataimat, amikre én jöttem rá mondjuk az első felkészítőkiadvány, sok próbavizsga, kutakodás után, plusz egy éles, sikeres vizsga után.... Hogyan lehet TUTI átmenni, mi a pattern... az általad kétségesnek gondolt szóbelin. Szerintem máshol is így működik, hogy ha fizetsz kapsz mankót. A tippes pdfben benne van hogy a többi feladatnak hogy érdemes nekiállni, a szóbelihez is.

Szerettem volna alapvetően segíteni az idő szűke miatt is, főleg hogy érintett voltam ebben a konkrét nyelvvizsga típusban, de mindennel csak a problémázás meg a MIÉRT NEM megy neked ez az egéész, és egyáltalán miért szar az amire befizettél....mintha csak egy rosszindulatú, károgó 80 éves nyugger lennél a saját nyelvvizsgádban.
    Mindenesetre sok sikert kívánok neked, valószínűleg megfogod ütni a szintet, ha nem parázol rá. Különben meg ha tutira akartál volna menni akkor tolsz egy csak szóbelis próbavizsgát, ahol pénzért kiértékelik neked még a jelentkezésed előtt és akkor nem lennél kétségek között. Minden ott van az oldalon, a facebook csoportban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés