Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-10 12:19:08

LOGOUT.hu

Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22450) cinemazealot válasza user12 (#22446) üzenetére


cinemazealot
addikt

Egy APC Back-et használtan vettem, annak a reléje ragadt be. Szöszmötölős vizsgálat és csere, de kellő türelemmel, pár ezer forintból javítható. Nekem azóta is remekül teljesít egy projektor előtt.

Egy rack típusú APC Smart-ot (az eladó szerint 1998-2006 közötti modell) ugyancsak használtan vettem, arról pont tegnap írtam. Új akkukkal gond nélkül működik.

Ha most kéne APC-t vennem relatíve kis pénzből (!), inkább fordulnék a használt piachoz és néznék egy régebbi modell után, mint egy polcról frissen leemelt, de mai, olcsóbb darab után. Viszont ha pénzügyi keret nem szorít, akkor nyilván egy új tiszta szinuszost vennék sok-sok év garanciával. A pénzbeli ráfordítást én attól tenném függővé, hogy mennyire drága és mennyire védendő az, amit majd védek vele. Ha van egy másfél-két millás gépem, amin fontos mérnöki munkát végzek, akkor az elé nyilván nem szégyellném bepakolni a drága és garanciális UPS-t.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.