- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ticzi01
aktív tag
válasz ticzi01 #13687 üzenetére
Még aktuális akit esetleg érdekelne:
"
Sziasztok!
Amennyiben közületek, vagy ismeretségi körötökben van állást kereső, vagy munkahelyet változtatni szándékozó informatikus aki a meglévő diplomája mellé némi hozzáértés is párosul.
Azt mondanom sem kell, hogy megbízható, becsületes precíz embert keresünk aki tud és szeretne csapatban dolgozni.
Privátban, vagy telefonon tudtok érdeklődni!
" -
busman
veterán
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
syC
addikt
Hali!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben kölcsönbe, vagy megvételre intel 2011v3-mas cpu hűtő?
•
-
busman
veterán
Retró cuccok eladóak:
Alaplap: Asus P5Q DeluxeCPU:Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB)
Ram: PC2-6400 DDR2-800 C4 ULTRA DUAL CHANNEL
-
letöltöd a Quik nevű app-ot androidra és nagyon kellemes instant videókat tudsz vele generálni, én a gyerekekről szoktam vele csinálni videókat és csak úgy gyűlnek a likeok
Vagy PC-re a sony play memories-t amivel részletesebben meg tudod szerkeszteni. (ne zavarjon, hogy sony action cam-ekhez lett kiadva)
De ha nem akarsz foglalkozni vele akkor keress meg privátban.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Keresek használt, de működőképes külső dvd olvasót, írásra nem kell, de akár tudhatja is.
Remélem akad valakinél elfekvőben kedvező áronKöszi!
-
beci
őstag
Sziasztok.
Valaki vállalná egy 8-10 perces videó elkészítését nyaralási képekből és videókból?
Zenei aláfestéssel stb...Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
busman
veterán
Keresek 8GB DDR2 ramot, ugyanitt eladó 4GB Geil ultra Kit.
-
válasz mefistofeles #13683 üzenetére
...elkelt...
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Killer01
őstag
Hi,
egy jó kis i7-es Haswell félkonfigom nekem is van eladósorban:
Gigabyte Z97X-UD5H [link]
i7-4790 Box, gyári sosem használt hűtővel (nálam TX3 volt rajta);
16 GB Corsair Vengeance DDR3 1866 MHz (Blue) dupla 2x4 gigás kit, az egyik low profil a procihűtő miatt.
256 GB SSD: M.2 Liteon CX1-JB256 840/570 MB/s olvasás/írás sebességgel [link]
Hangkártya: Asus Xonar D1Második gépnek raktam össze, de abszolút kihasználatlan (pláne mióta tablet is van itthon).
Valamikor a héten feltolom a Hardverapróra, de addig is vas megyeiek előnyben -
csadi0011
őstag
Komplett gép érdekel valakit? Lényeg: i7-3770T, 8GB RAM, 1 TB HDD. 65.000 Ft.
Akár bontom is. -
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Amennyiben közületek, vagy ismeretségi körötökben van állást kereső, vagy munkahelyet változtatni szándékozó informatikus aki a meglévő diplomája mellé némi hozzáértés is párosul.
Azt mondanom sem kell, hogy megbízható, becsületes precíz embert keresünk aki tud és szeretne csapatban dolgozni.Privátban, vagy telefonon tudtok érdeklődni!
-
csadi0011
őstag
4 GB-os SATA SSD érdekel valakit?
-
Winne
nagyúr
Dolgozik innen valaki, vagy valakinek valakije utazási irodában?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Agostino
addikt
sziasztok kollégák
volkswagen szerelőt keresnék szombathelyen. sajnos már csak a szüleimhez utazok haza szombathelyre, budapesten élek, szóval innen távolról személyes tapasztalatot nem tudok szerezni sem felügyelni minden effélét odahaza. olyan vw szerelő kellene aki tudja mit csinál - sima négyes golf a beteg - szakszerűen dolgozik és nem húzza le az embert. édesapám intézi a kocsit, idős ember, nem egyszer volt, hogy átverték anyagilag pusztán a kora miatt, mert szegény jó szándékkal elhitte, amit a szerelő mond neki. aztán a számlát nézve kijött, hogy drágábban szerelték közel ugyan azt, mint a bmwmben... : ( kuplungot kellene cserélni az autójukban, szóval tényleg semmi extra mutatvány.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Winne
nagyúr
Tudtok-e kontaktot mondani olyan emberhez, aki bontott olasz robogóalkatrészeket tud itt Szombathelyen régebbi robogóhoz?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
BaLee
addikt
válasz mefistofeles #13664 üzenetére
A posta nekem is gyors volt, ha MPL-en keresztül küldöd a cuccot. Ugye az eddig idő-garantált volt, most már nem az, de ha aznap még elviszik a postáról akkor 95% hogy másnap ott van. Postánál az iszonyat szívás az a feladás tud lenni, nem egyszer kell 15-20 percet sorban állni, mert bármelyik postán a 6 ablakból 2 van nyitva amin előtted mindenki 15 sárga csekket ad fel, meg sorsjegyet vesz, meg még rá akarják beszélni a megtakarítást meg a biztosítást...
Nem tudom, hogy csomagautomatájuknál is fel lehet-e adni a csomagot, mert az kényelmesebb lenne... -
A posta az egy érdekes állatfaj...
Saját szolgáltatásuk valamejest javult az előző évtizedekhez képest de nyomába sem ér a futárszolgálatoknak és még drága is. Viszont a vaterafutáron keresztül a postapontos rendszerük (az is full posta) olcsóbb és az eddigi tapasztalataim alapján villámgyors. Emlékeim szerint még nem volt olyan, hogy egy délelőtt vagy kora délután feladott csomag (postán maradó) másnap nem érkezett meg, akár kaptam, akár küldtem.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
-
válasz mefistofeles #13660 üzenetére
Én a postával járom meg rendszeresen.
Katicás ruhák, könyvek rendszeresen eltűnnek...
A szomszéd városban lévő takarékból 1 hét alatt ér ki az ajánlott levél (pedig a mobil postás is onnan szedi fel a leveleket )...A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Nézd, lehet, hogy én vagyok a világ balekje és mindenki (bár ugye fentebb is olvashatóak egy kolléga problémái) más isteníti őket de a tény az, hogy a szerdán feladott csomagom még most is abban a rühös automatájukban van! Az ügyfélszolgálatos kislány jókat kuncogva közölte, hogy ma veszi ki a futár és ha minden igaz (ebben már nem nagyon merek bízni) holnap, kerek egy hét után megkapom a csomagomat. Ez kb. ökrösszekérrel vagy szamárkordéval is lebonyolítható lett volna ennyi idő alatt.......
Nálam egy esetből egy a rettenetes tapasztalat, szóval innen számomra felejtős és utált szolgáltató passz!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ticzi01
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
válasz mefistofeles #13654 üzenetére
Százas nagyságrendű csomagomat és levelemet szállitották le szerte az országban. Eddig mindig gond nélkül.
Ünnepek környékén szokott gond lenni, hogy fullon van és csúszik.
2x-er fordult elő, hogy duplán vontak le, de 2 hét után visszautalták a különbözetet.(ennyire szerencsés lennék?)
[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
csadi0011
őstag
Gépcsere miatt eladó vált félkonfig:
Xeon 5430 proci
Gigabyte GA-G31M-ES2L alaplap
4GB DDR2 RAM
https://hardverapro.hu/apro/elado_lga775_felkonfig_xeon_e5430_4gb_ram_ga-g31m-es2l -
Ezek az infók csak megerősítenek abban amit már péntek óta eldöntöttem. Ezekkel sem eladóként sem vevőként soha többet semmit!
Egy hét szállítás? Az kb. a nyolcvanas évek beli posta..........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
BaLee
addikt
válasz mefistofeles #13654 üzenetére
Sok sikert az ügyfélszolgálat eléréséhez telefonon.
Tőlem szoktak rendelni cuccot foxpost-on keresztül néha vaterán. Teljesen általános, hogy kedden vagy szerdán beteszem a csomagot és pénteken vagy hétfőn jön értesítés, hogy a csomagom megkezdte útját. Az 1 hét szállítás itt teljesen normális. Ennél még a sima ajánlott levél is gyorsabb...
Nekem egy olyan storym volt velük, hogy kaptam egy csomagot, bementem az automatához, kinyílik az ajtó, volt benne 2 csomag. Mivel sok mindent nem tudtam csinálni, bár sejtettem melyik az enyém, kivettem mindkettőt. Az egyik egy boríték volt, benne babasapkák, de semmi értelmezhető nem volt ráírva csak valami azonosító. Mivel régebben próbáltam őket elérni telefonon és nem sikerült így gondoltam jófej leszek, mert biztos hiányozni fog valakinek ez a csomag, írtam az info@ központi címükre, leírtam, hogy mi a helyzet, kivettem a csomagomat de egy másik csomag is volt a szekrényben, mit csináljak? Arra számítottam, hogy majd megköszönök, hogy milyen jófej vagyok és megkérnek, hogy adnak egy kódot és ugyan juttassam már vissza valamelyik automatába, de konkrétan nem is válaszoltak a levelemre semmit.
Fél éve ott a boríték a fiókomban. És az valaki(k)nek hiányzik...
-
válasz Killer01 #13652 üzenetére
Egy makettet várok egy vidéki nagyvárosból. Szerdán annak rendje módja szerint bekerült az ottani automatába a holmi amiről értesítést is kaptam. Aztán csütörtök semmi, péntek semmi. Péntek este rákérdeztem, ugyan mi a bánatos bront van, erre közölték, hogy elromlott az automata, nem tudják kivenni a csomagot de már dolgoznak a hiba elhárításán. Ma meg azt közölték, hogy legkorábban hétfőn tudja megnézni a szakemberük. (érted, megnézni... hogy megjavítva mikor lesz az passz.....) Sok csomagküldővel volt már dolgom de semmi probléma nem volt eddig. Itt sem az a legszomorúbb, hogy elromlott a cucc, hanem egyrészt ha nem kérdezek rá akkor szerintem máig se böfögnek felém semmit, másrészt hazudoznak a javítással kapcsolatban is. Baromi háklis vagyok az ilyesmire, szétbasz az ideg miattuk!
Eddig sem volt velük dolgom de ezután tuti, hogy soha többé.
Hétfőn már lesz ügyfélszolgálatuk na azt nem teszik zsebre amit kapnak tőlem......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
fesii
aktív tag
Keddig visszaleptem az őskorba se tv se internet... Bár igaz nem tudom de van egy olyan érzésem hogy egy kedves upc-s hölgy gombnyomasa kellene és maris véget vetne szenvedesemnek... Érdekes mondjuk hogy beszerelem magam de az elok közé csak jópar nap múlva térek vissza.
Én is kiírom.banatom -
Killer01
őstag
válasz mefistofeles #13651 üzenetére
Mi történt?
Én már hanyagolom őket... érkező küldemény napokig nem került be az automatába, szerintük azért mert "tele van". Feladni ugyanígy nem tudtam csomagot... -
Fuh nem tudom hol írjam ki magamból a mérgemet!
Ez a Foxpost micsoda egy szar, hazudozó, selejt cég! Hánynom kell tőlük!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
BaLee
addikt
Nekem az Alacarte régen sem jött be. Hiába volt tényleg friss, a kaja sokszor nem volt annyira , meg túl sok választási lehetőség sem volt. A leveseik olyanok voltak mint amit vegetából főztek. Mi átálltunk teletálra, az annak ellenére jobban ízlett mindenkinek, hogy hűtött mikrós cucc volt. Mondjuk az meg nagyon megdrágult. Most már 900, néha 1000 forint egy főétel. Akinek van lehetősége a cégben (multi) kajálni vagy kimenni menüzős helyekre ott 590-790 körül megkajál, leves+főétel. Még ha üdítőt is kér akkor is ott van kb. mint egy főétel a teletálnál. Csak ugye a fenti dolog vidéken nem játszik.
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Szombathelyen igénybe vehető étel házhoz szállításával foglalkozó cégekről érdekelne a véleményetek. Igénybe vesz valaki ilyen szolgáltatást? Ha igen, ki mit ajánl?
Én a munkahelyemre ebédet rendeltem több éven át az Alacart Ételjárattól. A weboldalukon le tudtam adni a rendelést és 800-900,-Ft-ért volt normális étel. Nem mirelit, hanem aznap reggel készített, még meleg volt, amikor a futár hozta.
Volt valami átszervezés náluk és szinte mirelit üzemanyagra degradálódott az étel minősége, így az utódjukat kellene megtalálnom.
Előre is köszi az ötleteket!
Bye, Fifi
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Volna valakinek esetleg vonóhorgos autója, és rá is érne valamikor a hétvégén (szombat 14ig) egy fuvarra a körmendi úti szeméttelepre?
Vagy akár jövő héten is ráér...Udvar takarítás folyik, és összegyűlj sok gaz meg hasonlók, azt szeretném elszállítani.
Utánfutóm sincs, azt bérlek esetleg aztán azzal el tudnánk szállítani.
Vagy ha van saját utánfutó az is jóKb. 1 órás művelet lenne az egész, esetleg másfél a bérléses dolog miatt.
Az árban megegyezünk.
Ha volna valaki írjon egy PÜ-t, köszi
-
Steve-0
őstag
X58 + x5650@4.2GHz + 32 GB DDR3 1866MHz + 760GTX 2GB ELADÓ! Akár bontom is
-
doggie
aktív tag
Esetleg nem keres valaki helyben kis játékos/tervező gépet?
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
net84
őstag
Sziasztok!
SOS nincs valakinek 1db irhato NFC vagy RFID TAG-je szamomra?
15mm-nel nem lehet hosszabb a rovidebb oldala. Illetve alapfeltetel a vizallosag es a bizonyos mertekig flexibilis kialakitas.Read only...
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
IDE-s winyot használ még valaki? Külső winyo doboz és NAS eladó.
A NAS ilyen:[link]Kábel nincs hozzájuk. Tápkábel sincs.
Akit érdekel, privátban írjon egy árat. -
VTom
veterán
Sziasztok,
fiókürítésből maradt pár cuccom:belső DVD író (talán samsung OEM)
150Mbps TP-link Wifi router
Fan mate 2 ventivezérlő
3.5-->5.25 beépítőkeret, feketeHa valakit érdekel valami, írjon bátran PÜ-t.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
csadi0011
őstag
Eladóvá vált 1150-es alaplapom: [link]
-
beci
őstag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám,amire megoldást keresek.
Adott egy Sony RF811RK wireless füles,amit tv nézéshez vettem.
UPC beltéri egységet használok,ami hdmi kábellel van összekötve a tv-vel.
Namármost,ha bedugom a fülest a tv füles csatlakozójába,csak akkor van hang,ha mondjuk külső vinyóról nézek filmet. Sima tv adásnál nincs. A beltérin nincs füles csatlakozó.
Hogy tudnám megoldani,hogy mindkettőnél tudjam használni a fülest?
Valamint arra van megoldás,hogy ne kelljen be-ki dugiszálni a csatlakozóból a fülest,hanem ha mondjuk kikapcsolom,akkor autómatikusan vissza váltson tv hangszóróra?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
VTom
veterán
válasz Találtgyerek #13633 üzenetére
Pont ilyen kell, a gond csak az, hogy hétfőre
Felrepedt a tenyerem, és a hétfői edzésre már szeretném tape-elni.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
Nem tudja valaki, hogy Szombathelyen hol kapok ilyet: Link
Nem kineziológiai tape, hanem sima tape.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
hermit
tag
Sziasztok,
eladok a kovetkezo hdd-k:
1 db Samsung 80GB, sata, 3,5" hdd [88/100%-os], 8 bad sector - 1500ft
1 db Seagate 160GB, sata, 2.5" hdd [9/100%-os], 65535 bad sectors - 500ft (vagy a masik melle ajandek, ha egyben elviszed oket)Erdeklodni emailben lehet.
-
doggie
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék 1155-ös m-itx-es alaplapot, ha vkinek van a környékén, kérem ne tartsa magában.
Köszi előre is: doggie
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Van valakinek teljesen használhatatlan alaplapja? Lehetőleg ddr3 foglalatos. Akármilyen problémája lehet, félbe is lehet törve, nekem csak csatlakozó kéne róla.
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
válasz csapee #13625 üzenetére
Én kb. fél éve néztem ott egy autót (igaz 1M Ft alatti kategóriában), de az szörnyű volt.. Én helyi vagyok, szóval sokat nem vesztettem, de a netes hirdetésben a szép képek köszönő viszonyban sem voltak az autó valós állapotával.. Oldalsó díszléc esett le amikor becsuktam az ajtót, tetőablak meg se mozdult, stb.. persze ez csak egy vélemény, lehet, hogy én kifogtam Ha csak nem valami nagyon ritka típusról van szó, amit csak itt találsz meg, akkor én nem utaznék a helyedbe ennyit
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
Hello szombathelyi forumtársak
Egy kis információra lenne szükségem. Egy autót néztem ki a városotokból, a Miamax nevű kereskedésből. Ha van valakinek valami infója róla megköszönném. Debrecenből érdeklődöm így minden infó megkönnyítené a döntést hogy személyesen is érdemes elmenni hozzátok.
Előre is köszönöm.Csapee
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Van jópár új bontatlan könyökfúró előtét. Illetve könyökbittartóm. -
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Max 2. generációs intel 1155 procit keresek. Tesztelni szeretnék egy alaplapot vele, csak ennyi. Ha valakinek van valami kukázni való legalja cpu-ja eladó, azt megvenném. 1-2 ezer forintra gondoltam.
Alaplap támogatása:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H61MA-D3V-rev-20#support-cpu -
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Van valakinek eladó LGA 1155 foglalatos alaplapja?
-
hermit
tag
Szia,
en ilyet tudok 6 honap garanciaval, szamlaval: HP EliteBook 2570p, 53.339.- ft-ert. 12.5" led (1366x768), Intel Core i5 3210 (2.5GHz), 4GB DDR3 memoria, 320GB sata hdd, 1.6kg suly.
+4GB memoria 8.382.- ft
Windows 10 Home (32 vagy 64bit) 8.889.- ft
Windows 10 Pro (32 vagy 64bit) 15.875.- ftVagy van egy 10"-os Asus EEE-m is, hivatalos Win7 Starter-rel. Errol fejbol nem tudok adatokat, de az akksija nagyon bika, ~5 orat tud.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
50korul valakinél laptop? Akksi egy két órát bírja. Film nézésre főképp esetleg internetet kell birja . -
Iomega
addikt
Szevasztok!
Delock 42484 5.25 külső ház SATA meghajtókhoz, USB 3-as + LG DL DVD újraíróval eladó! Hálózati adapterével, USB kábellel. 12E-ért vihető.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Mindent megpróbáltam, hiába.... már csak egy profiban bízok én leszerepeltem.......
-
Skacok!
A teljes kétségbeesés határán állok....
Nincs köztetek olyan aki segítene (segíteni tudna) nekem egy Sades A60 gamer fejhallgató telepítésében?
A cucc windows 10 64 bites oprendszerre menne. Gyári driver adott. Szégyen de képtelen vagyok normálisan telepíteni, illetve ha telepítem a mikrofon nem működik.
A cucc USB-s a gépen window10 van (minden frissítéssel) az alaplapom Gigabyte F2A88XM-HD3.
Ha valaki segítene akkor egy nagy köszönetet + csoki, üccsi vagy sör stb tudnék felajánlani, illetve örök hálát.[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Ha valakit érdekelne esetleg huawei ascend p7 privátban megtalál
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Szerintetek hol lehetne pici (3 cm) matricákat venni? Ahol eddig láttam Müller, Tesco, írószer stb. csak gyerekes csillivillik voltak. Nekem sima egyszínű fekete forma pl pillangó kellene.
-
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok tudtok esetleg szombathely kornyeken olyan boltot ahol telefon szetszedo csavarhuzokat lehetne kapni? Konkretan egy 0.8 torx ra lenne szoksegem (iphone)!
Akmé-ba mar probaltam!Elore is koszi ha tudtok segiteni!
-
Skacok nincs valakinek elfekvőben egy működő mikrofonja PC-hez?
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Van egy 5.000 Ft értékű ajándékutalványom a sárvári fürdőbe. Sajnos nem tudok elmenni jövő hónap 21-ig elkölteni. Aki esetleg tudja magáról, hogy mindenképpen elfog ennyit költeni és esetleg egy cserét tudunk csinálni készpénzre, kérem jelezze nem akarnám, hogy kárba vesszen.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
VTom
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek 256-os vagy 512-es m.2 SSD-je jó áron?Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest