Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sonar

addikt

LOGOUT blog

válasz mefistofeles #13654 üzenetére

Százas nagyságrendű csomagomat és levelemet szállitották le szerte az országban. Eddig mindig gond nélkül.
    Ünnepek környékén szokott gond lenni, hogy fullon van és csúszik.
    2x-er fordult elő, hogy duplán vontak le, de 2 hét után visszautalták a különbözetet.

(ennyire szerencsés lennék?)

[ Szerkesztve ]

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!

• BaLee

addikt

válasz mefistofeles #13654 üzenetére

Sok sikert az ügyfélszolgálat eléréséhez telefonon. ;)

Tőlem szoktak rendelni cuccot foxpost-on keresztül néha vaterán. Teljesen általános, hogy kedden vagy szerdán beteszem a csomagot és pénteken vagy hétfőn jön értesítés, hogy a csomagom megkezdte útját. Az 1 hét szállítás itt teljesen normális. Ennél még a sima ajánlott levél is gyorsabb...

Nekem egy olyan storym volt velük, hogy kaptam egy csomagot, bementem az automatához, kinyílik az ajtó, volt benne 2 csomag. Mivel sok mindent nem tudtam csinálni, bár sejtettem melyik az enyém, kivettem mindkettőt. Az egyik egy boríték volt, benne babasapkák, de semmi értelmezhető nem volt ráírva csak valami azonosító. Mivel régebben próbáltam őket elérni telefonon és nem sikerült így gondoltam jófej leszek, mert biztos hiányozni fog valakinek ez a csomag, írtam az info@ központi címükre, leírtam, hogy mi a helyzet, kivettem a csomagomat de egy másik csomag is volt a szekrényben, mit csináljak? Arra számítottam, hogy majd megköszönök, hogy milyen jófej vagyok és megkérnek, hogy adnak egy kódot és ugyan juttassam már vissza valamelyik automatába, de konkrétan nem is válaszoltak a levelemre semmit. :R

Fél éve ott a boríték a fiókomban. És az valaki(k)nek hiányzik...

Új hozzászólás Aktív témák