- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz Krystal_s #17574 üzenetére
Én is magamnak szoktam tisztítani, de most őszre nagyon büdösen indult a fűtés. Nálam múlt héten Tomi klímáék voltak, rendesen mosózsákkal csinálta, mondjuk meg is kérte az árát (15k). A celli kígyósék viszont csak a szűrőket szedték le, meg azt mutatták meg hogy kell. Pedig hozzájuk szólt (volna) a gari, nem is hívtam többet őket.
YouTube-n nincs esetleg valami hasonló készülékről videó? Többsége amúgy már pattintós, enyém is, 1-2 csavarral kb csak az előlap jön le, amúgy körbe pöckök vannak, ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
-
orion1025
őstag
válasz Krystal_s #16315 üzenetére
Az oltás beadás és a rosszullét között nem telt el fél nap, estére kórházba volt, akkor tesztelték és mondták, hogy már az volt a beadás előtt, így dupla dózist kapott. Hozzáteszem, olyan emberről van szó, akinek semmi egészségügyi baja nem volt (régen sem), egy szemműtéten kívül, ami volt vagy öt éve.
sith7:
Köszönöm, Nektek is. Orosz vakcina.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
net84
őstag
válasz Krystal_s #10062 üzenetére
Hello!
Ha javításról lesz szó, keress nyugodtan. Az alkatrész ellátást nem tudom garantálni minden típushoz (vagyis igen, de nem feltétlenül éri meg). Számlaképes, hivatalos minden (nem sufnibarkács).
Toshiba zsanér - ha a csavarpontok lazák, azokat minél előbb meg kell húzni, ha a zsanér maga lóg, akkor pedig javasolt a csere. Előbbinél egy idő után akár kitörheti a csavarpontokat, burkolatot vagy törhet a zsanér is. Utóbbi esetében rövidtávon nem lesz gond, azonban hosszútávon szétmehet és akkor ki tudja, hogy a zsanéron kívül mi fog még törni, reccsenni...Tisztítás: A legnagyobb hülyeség, hogy nem kell a notit tisztítani! Maximum azt nem kell, ami nem tartalmaz aktív hűtőt (pl. a Dell Inspiron mini 10HD ilyen) - habár a szellőző "rácsot" itt sem árt tisztán tartani.
A legnagyobb hiba, amikor a ventit kiporolja a notebook gazdája, de azt már nem nézi meg, hogy a heat-pipe hőleadó lamellás vége el van-e tömődve. A hűtés hatásfoka rohamosan romlik, minél több por rakódik le ezen a részen. Idővel a ventilátor egy finom "porszőnyeget" hoz létre a lamellás rész a ventiház közé. Ekkora a hűtésteljesítmény erősen a nullához közelít...Na ezért kell tisztítani. Nem csak megfújkálni, hanem amikor az ember azt tapasztalja, hogy melegebb a gép a kelleténél, akkor szétszedni, mindent kiporolni, hővezető pasztát pedig lecserélni.Read only...
-
Iomega
addikt
válasz Krystal_s #10062 üzenetére
"Nem poros a gépem ! Vigyázok rá."
Én is vigyázok a gépemre, még a lakást sem hagyta el soha, mikrokarcmentes. Ettől függetlenül a ventilátornál a por bemegy, és érdemes tisztítani.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
robick5
tag
válasz Krystal_s #10056 üzenetére
Szia!
Ha még garis a noti,akkor egy pumpával megoldhatod a problémát,ha nem,akkor én is meg oldhatom neked,teljes portalanítás,pasztázás kedvező áron.06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
Iomega
addikt
válasz Krystal_s #10056 üzenetére
Szippantsd ki porszívóval a ventilátornál a port, nekem bevált tökéletesen, és egyből alacsony lett a hőfoka a gépnek, azóta fel sem pörög a ventilátor, csak , ha nagyon terhelve van a gép.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Epic Games
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest