Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #40448 üzenetére
Smart biztosítás, hogy ne lenne.
Tavaly az ács kalapáccsal nyírtam ki a 2 éves Samu tvt és 20000-et buktam a vételárhoz képest.
Generali Biztosító.Ki jönnek érte házhoz meg vinni se kel sehová.
Laptopot az új Csórin javítják az autoklímás mögött.
TV-ért a Széchenyiről jönnek.
A villám ha beb@sz azt is ők intézik.LamerGyuri ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #40448 üzenetére
Ha bele van írva az ingóságokhoz a laptop, akkor fizet rá a biztosító.
-
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #40454 üzenetére
Át kell nézni a szerződést.
A mienkben az is benne van ha elgurul a gyógyszer és hazavágom a szomszéd tulajdonát, akkor fizeti azt is. -
LamerGyuri
senior tag
-
törölt tag
válasz LamerGyuri #40456 üzenetére
Nem tom, Sajó utca.
Az a baj rendőrségi feljelentés is jár mellé.Kőszállító kamion mögött kell menni és ráhívni a rendőrt.
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Valakinek elfekvő gyári Intel hűtő?
Adok érte egy ezrest?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Tom5
addikt
Sziasztik!
4GB DDR3-as notebook memóriát keresek!
Akár többet is. -
Tom5
addikt
-
siti
őstag
válasz Napfénysüti #40454 üzenetére
nekünk lopott bringára van, hetente elvisznek egyet
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
nagyúr
-
Tom5
addikt
-
siti
őstag
válasz Napfénysüti #40466 üzenetére
Van ám limit! 50e huf és ugye bizonyítsd hogy mit vittek
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
nagyúr
-
OPiiPO
veterán
válasz Napfénysüti #40471 üzenetére
Nálam 120eFt limit van "apróságokra", drágább dolgok pedig nevesítve vannak a szerződésben de azokhoz kell számla is ha jól emlékszem, mivel még nem kellett igénybe vennem.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
nagyúr
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #40471 üzenetére
Van olyan lehetőség ahol tételesen be lehet írni ingóságokat. Anno én is beleírattam hogy T500 kérdezték mennyi az értéke és beirattam a 400k-t. Szóval lehet ilyet csak ez mind keményen nyomja a díjat felfelé. Még az is lehet hogyha valaki így iratja be akkor még számla se kell a bizonyításhoz.
-
-
f_sanyee
senior tag
memóriát keresek: 2x8GB DDR3 1600Mhz
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
RX 480/580-as vga-t keresek. -
eszlenyek
tag
Valaki hiányolta a "választási" szarszagot. Na most újra a fél városban lehet érezni
-
Tom5
addikt
Romlott volt a camambert, sry.
-
Jarod1
addikt
Vagy végig tereltek egy tehéncsordát a városon...vagy a fidesz banda végigment az úton..
-
-
hzsolee
őstag
Mondjatok légyszi egy olyan megbízható telefonost, ahol egy régebbi iPhone-ban kicserélnék az akkut.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
szebe
addikt
válasz hzsolee #40489 üzenetére
Gyári alkatrésszel csak hivatalos partner dolgozik, az meg csak BP legközelebb. Igaz drágább is.
Nem gyárival dolgozik pár üzlet helyben is, de én abban már nem bízom meg, mióta megszívtam vele. 3 hónap alatt felpúposodott az utángyártott cucc és kinyomta a kijelzőt...(de ha régi és nem éri meg gyárit rakatni bele, akkor József Attila utca, az ARÉV szállóval szemben a 10 emeletes aljában, meg talán a Távírdán a Mobil Világ)
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
hzsolee
őstag
Igen, a József utcai megvan, bár sosem jártam benn. Nem tudom hozzott cuccot beraknak-e, mert az Aquában van gyárinak írt akku, és nem is egy tehén ára... Ma belépek megkérdezem. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Gaaabeeesz
senior tag
Udv. Tudom nem eppen ide való téma, de szinte
biztos kapok itt is valaszt.
word-ben melyik betutipus hasonlit a irogephez? KosziÜdv, Gabesz
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #40493 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Tudja valaki, hogy mi a helyzet manapság a csalai kastéllyal? Azt írják a Google értékelésekben, hogy kutya őrzi meg tilos a közelébe menni.
Én ezt nem tapasztaltam tegnap, mikor arra bicikliztem. A mező felől el is gurultam a kastély elé a szökőkút maradványáig. Így egészen közelről meg tudtam nézni az épületet. Kicsit jobb állapotban van, mint a kisfaludi társa. Szerencsére nem találkoztam senkivel, kutyával sem. -
válasz chatran #40496 üzenetére
Én voltam párszor fotózni. A közelébe nem mertem menni, mert mindig gyanús hangok voltak (kutyaugatás a mellette levő telepről) meg arra mászkáló manus, elengedett kutyákkal, de a mezőn alapvetően nem zavar senki. A falu felől még nem néztem, de ahol a boros cég van, ott mintha lennének emberek, és nem egyértelmű, hogy ott szabad az átjárás, vagy nem.
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest