Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz elder troll #40598 üzenetére
10%al bele lehet ugrani. kamat gyak 0%.
de akkor is fizetni kell a torlesztot.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
elder troll
őstag
válasz MunezXBK #40600 üzenetére
Utálom a nyelvet, hiába tanították 10+ évig. Az angol alapfokot fél éves gyorstalpalón tettem le, és kockaság miatt sokkal nagyobb a szókincsem, ráadásul mindent angolul nézek javarészt angol felirattal. Másik bátyus elég jól keres a németeknél, de valahogy nem érzek késztetést abba az irányba. Akkor inkább Graz-ba mennék, ha mindenképpen német (stájer) nyelvterületen szeretnék élni, ott van a legtöbb külföldi rokon.
(#40601) Dare2Live
Azért írtam, hogy eleinte "csóróság" idején ki lehetne adni a felső két szintet, ha az alsó szint minimálisan át van alakítva. Megoldható külön bejárattal teljesen elszeparálva.
Aztán persze kiveszem a kezem a biliből
Ingatlanvásárlás előtt próbálnék minden alternatívát mérlegelni, ezek a 20 millás lepukkant lakások nem hoznak lázba, részben a nyugdíjas koromig eladósodás és az itthoni helyzet miatt.
Ha politikus rokona vagy strómanja lennék, részben eu-s pénzekből finanszíroznám a luxus-konzumhölgyeket, akik beszámláznak rendezvényszervezés címszóval, hogy az adriai kéjutazást is elszámolhassam költségként, akkor más lenne a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz elder troll #40602 üzenetére
Azt hiszed én szeretem? Van olyan, hogy csak bólogatok, mert nincs kedvem németül beszélni.
Viszont lakáshoz elég könnyű jutni, vicces kamatok mellett.
( Épp egy ilyenben vagyunk, azért tudom csak. )
-
-
juliabrilke
veterán
válasz elder troll #40598 üzenetére
Ha mégis megveszed a lakást törd el annak a kezét aki így kifestette a falakat/plafont, meg kivezette a szagelszívót. Nem az építőiparban dolgozom, de nagyon szúrja szemem.
-
hzsolee
őstag
válasz Dare2Live #40599 üzenetére
dik, nem a szakmája, a neve lakatos Egy ilyen szomszéd, pillanatok alatt leviszi a házad piaci értékét a béka segge alá...
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Van valakinek gázos ismerőse? Gáz-cirkó fűtésünk van, péntektől nem fűt, Ariston a kazán, volt itt ma egy faszi, valamit tekergetett rajta alul, 5perc melo, de azt mondta többet ne hivjuk, mert egy szekrénybe van beépitve, nem fér hozzá, szinte nem lát semmit.
Ezzel én nem tudok mit kezdeni, albi, nem én épitettem be, 3 gyerekem van, picik, nem maradhatnak hidegbe.
Megcsinálta, elment, eltelt 2 óra, megint nincs fűtés. -
LamerGyuri
senior tag
válasz Baga1983 #40607 üzenetére
Faszi...csodás vélemény. Ezek után ajánljunk bárkit is? Nem mellesleg így tényleg egy szopás a szervizelése.
Nézd meg rajta a nyomásmérő órát; ha visszaesett 1.0 bar alá, akkor a fűtésrendszer elengedi a vizet valahol. Ha megtartotta, akkor mágnesszelep-membrán, amihez szerelő kell, aki szintén emlegetni fogja a szekrénybe építőt
Főbérlőt hívd fel: problémás a cucc, állja-e a költségeket."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
echterion
nagyúr
válasz juliabrilke #40609 üzenetére
Nem fogja jó eséllyel, bár ez erősen emberfüggő ugye.
Mikor nekem volt gondom az egyik albiban, mindent nekem kellett intéznem, annyit mondott, majd lelakom az árát, csak legyen számla (persze az ő cége nevére, éljenek az áfa-huszárok).
Másik tulaj meg mindent intézett, nem voltunk ismerősök abban a városban, így hívott szerelőt, aki még aznap kijött, megnézte, elment venni valahonnan alkatrészt, ami kellett hozzá és meg is csinálta. A tulaj meg végig intézett mindent, nekem semmit se kellett csinálnom.******
-
Baga1983
senior tag
válasz LamerGyuri #40608 üzenetére
Félreértitek vagy én fogalmazok félreérthetően. Természetesen megértem őt, tényleg szar lehet igy, sőt. És semmi bajom nem volt vele, nyilván ő ugy hagyta itt hogy müködött, rendes volt, no problem. Sorry a fogalmazásért. Nyilván a főbérlő is tud róla, és ki is fizeti ha kell.
Egyébként igen, ezt én is néztem és 1 bar alatt van az óra. -
LamerGyuri
senior tag
válasz Baga1983 #40611 üzenetére
Ha láttad, mit tekergetett, te is vissza tudod emelni a nyomást (csak finoman) 1.0-1.2 bar közé; akkor elindul újra. [Itt] vannak kézikönyvek, olvasd el a megfelelőt.
Hm, most olvasom. Ha túlnyomás van, akkor is letilt sajnos. Nyitva van az összes radiátor csapja? Mikor volt utoljára takarítva-átmosva a rendszer? Lehet, dugulás van.
Ehhez tényleg szerelő kell, kevésnek tűnik a távgyógy.[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Baga1983
senior tag
válasz LamerGyuri #40613 üzenetére
Igen, azt csináltam.
-
Baga1983
senior tag
válasz juliabrilke #40615 üzenetére
Igen, mindenhol nyitva a radiátor, most küld a főbérlő majd egy szakit aki kitisztitja a radiátorokat, meg mindent, aztán meglátjuk.
-
elder troll
őstag
Samsung S7 EDGE eladó! 20000
Ajándék 5 darab tokkal: 2db szilikon, nilkin, ablakos, műanyag átlátszó
Ezt mindenképpen személyesen kell megnézni a javítás miatt, engem inkább az érintő felső élén a ragasztó és por kombinációja zavar. Azt hittem, hogy kivételesen szép állapotút sikerült kifognom. A tokok egy része eltakarja a számomra zavaró felső részt, de alapból is háklisabb vagyok, 1-2 év után is hajszálkarc mentesen szoktam továbbadni a telefonjaim.
Nálam így néz ki egy év használat után egy videokártya pl.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz elder troll #40617 üzenetére
szerk.: csak holnap estig él az akció. Csütörtökön visszaküldöm kereslet híján, egy huszast szerintem megér egy 1440p amoled telefon 5 db tokkal és egy éves akkuval.
-
gyenge47
aktív tag
+1 én is csak erre gyanakodnék
Ideiglenesen lehetne csökkenteni a fűtővíz hőmérsékletét, akkor annyi, hogy sokat fog járni maga a keringető, de alacsonyabb hőmérsékleten, így nem megy fel a nyomás olyan nagyon, hogy letiltson a kazán.
A kérdés még, hogy kazánban van vagy kívül van külön tágulási tartály? (Piros doboz, amibe csak 1 cső megy) -
-
forras2
őstag
Szevasztok
Azt tudja-e valaki, hogy a bruttó fizetésnek most hány %-át vonják le, minden levonást bele számolva?
-
chatran
őstag
Hozzátok is bekötötte a Telekom az optikai kábelt? Digi/Upc(Voda) mellett, hogyan éri ez meg nekik?
-
Docci
senior tag
Erőt s erényt!
-
Fred23
nagyúr
Annyira nem követem a koronás híreket, de mi a logika abban, hogy tesóm jön Magyarországra a külföldi férjével anyumhoz, és tesóm 10 nap karantént kap, a férje 14-et, anyum pedig szabadon mehet, ahová akar?
-
-
Tom5
addikt
Haverom faterja osztákoktól jött tegnap. (ott dolgozik/él látogatóba jött) Meg se állították a határon. Köszöni jólvan. Agyrém ez az egész.
-
-
szebe
addikt
A küLfÖldIeK hUrcolJáK bE a vÍruSt
vs
határok szeptember 1 óta "lezárva", és a napi esetszám növekedésének csak a tesztelési kapacitás szab határtÉrzek némi ellentmondást.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
nagyúr
válasz Fred23 #40633 üzenetére
Pár lépcsőházzal odébb a drogdíler srác is kapott karantén matricát mert valahol külföldön volt lopni, de ő is simán járt-kelt ennek ellenére. Rendőrök meg nem ellenőrizték mert akkor papírozni kellett volna mivel szabályt sértett. Szeretlek Magyarország...
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
fant0mi
őstag
válasz Napfénysüti #40643 üzenetére
Meg nincs is erre kapacitas. Mar tavasszal sem nagyon, amikor az orszag otthon ult a seggen.
-
OPiiPO
veterán
válasz Napfénysüti #40643 üzenetére
Kb. egy hete felhagyott a rendőség a kontakkutatással és a karantén ellenőrzéssel kapacitáshiány miatt. Karantén ellenőrzésre a kollégám egy mobilappot kapott, azt mondta egész kényelmesen lehetett használni.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
válasz Jarod1 #40646 üzenetére
Az elején nagyon nem volt felesleges, mert megelőzhető vele, hogy széthordják a népek a vírust. Csak hát akkor sem igazán folyt ilyesmi.
Most meg azért nem lenne felesleges, hogy ne várjuk meg, amíg kijönnek a tünetek a többi arcon is, aki megfertőződhetett, jobb, ha tudják magukról, hogy mire számítsanak. (S pl. ne látogassák az idős szüleiket,stb.)Mutogatni való hater díszpinty
-
echterion
nagyúr
Ilyen formában nincs értelme, értelmesebb formában meg infinite mani kellene a betartatáshoz, meg kb. lerokkanna megint a gazdaság, annyi karanténos lenne. Sajna nincs optimális megoldás, illetve én a svéd modellt favorizálom, de inkább nem híresztelem, mert máglyára kerülök.
-
válasz echterion #40648 üzenetére
Lenne rá mani, ha nem lenne kilopva ebből az országból minden, amiből normálisan lehetne működtetni.
Az meg valóban jobb, ha hagyjuk, hogy a lappangási időszakban terjesze csak a pógár, aztán amikor előjön, akkor meg ugyanúgy kiesik a melóból (vagy ha nem, akkor terjessze csak, mit számít, hányan halnak meg...)[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest