Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz sonykor #33192 üzenetére
Egy felújított lakótelepen mit lehet csinálni? De mondhattam volna a plázát is. Semmi olyan nincs itt szerintem, ami extrává tenné a várost. Semmiben sem kimagaslóan jó. A parkok és a játszóterek sem azok a tipikus túristalátványosságok. Ha meg a Balcsi vagy Bp. a cél, akkor meg miért ide jönnének, ha ott is van szállás és még sok minden más, ami itt nincs.
-
a1rl1ne
tag
Sziasztok:
Phenom II X4 955 BE processzorhoz milyen AM3 hűtőt érdemes venni (halk,hatékony,nemtúl drága)?I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #33166 üzenetére
Hali!
Mire kellene a vga? Öcsém gépében van egy 8800GTS 512MB/256bit (G92). Szállítása kissé körülményes, mert AC S1+12cm venti van rajta.
-
D.Orion
veterán
válasz Pancsermeste #33193 üzenetére
Üdv! Ha tudsz várni egy kicsit akkor hó végén viheted pár ezer forintért a 17"-os LG T710BH monitorom + a gépházat is(valami régi ezüst codegen) hasonlóan kedvező áron.
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Olcsó CRT monitort (17") és számítógépházat keresek.
-= Pancsermeste® =-
-
sonykor
tag
válasz gyenge47 #33190 üzenetére
Elég sokmindent felsoroltam:
"Szállók, fürdők, uszoda+fitnessterem, pláza, kaszinók, mozi, üzletek, felújított lakótelepek és parkok, modern játszóterek (ha gyerekkel önnek), Balaton és Budapest közelsége"
Ez bőven 1 hetes időtöltést jelenthet. Az Angol rokonok szerint nagyon szép város Fehérvár. Ezen a nyáron másodszor vannak itt.
-
sonykor
tag
Az angol rokonoknak akik megszálltak a Királyi szállóban nagyon tetszik. Szépnek tartják és kihasználják, hogy a jegyben benne van a szauna, masszázs és jakuzzi. Szóval európai színvonalú a szálló, ezzel semmi gond. Az Árpádot és a fedett uszodát nem lett volna szabad bezárni ilyenkor.
Fehérvár egy nagyon szép város. Én azt nem értem, hogy miért nem reklámozzák? A youtube-on miért nincs bemutatófilm? Vagy hol reklámozzák Fehérvárt?
Minden megvan ami egy turistának kellhet. Szállók, fürdők, uszoda+fitnessterem, pláza, kaszinók, mozi, üzletek, felújított lakótelepek és parkok, modern játszóterek (ha gyerekkel önnek), Balaton és Budapest közelsége stb stb.
-
Motaba78
addikt
megvolt a mai velencei tavi körbetekerés, nagyon kellemes volt háztól házig 55,56Km lett a táv.
Sajnálom, hogy nem jött senki innen a fórumról, de haverral jót tekertünk, kicsit az ülés megvallatta a hátsó fertályt.
Kellemes záport is elkaptuk visszafelé pákozdnál, de kisfaludnál ismét sütött a nap.
Kellemes tekerés volt.
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #33146 üzenetére
A király Szállóban ki látott annyi fantáziát hogy ennyi pénzt beleöljön a felújításába?
Molnár Albert
Mi csináltuk az aula részt és még pár helységet.
400milla eu támogatás a többi ki tudja honnan és az övé az egész.
Van még kérdés?Amúgy tudta mindenki hogy műemlékvédelmi és nem ezt érdemelte volna amit sok helyen kapott, de azon a szinten csak azt nézik mennyi lóvét lehet belőle kisajtolni ,nem pedig hogy milyen értéket képvisel. Továbbá vmit, vkinek kellett már vele csinálni mert egy szégyen volt az egész és a novotel-en kívül más exklúzív szálloda nem volt fehérváron. Mondjuk a Magyar Király is csak kívülről olyan, annak aki nem volt ott a felújításnál.
-
Xirtam
veterán
Ha valaki lemezt keresne.
Számlával:
Verbatim DVD-R 8X 4.7GB 75 db 80 Ft /db
CD / DVD Papírtok ablakos 1000 db 10 Ft /db
DVD tok SLIM szimpla 7mm-es 100 db 35 Ft /db
Verbatim CD-R 52X 700mb Cake 10 db 60 Ft /db
MAXELL CD-R 700MB 52X SP Cake 10 db 50 Ft /db
Verbatim DVD+R DL 8X 8,5GB Cake 10 db 450 Ft /db
Philips DVD+RW 4x Slim Tokban 5 db 200 Ft /db
CD-TÁSKA 24DB MediaRange 1 db 500 Ft /db
CD-TÁSKA 24DB foliázott 1 db 500 Ft /db
MAXELL DVD+R 4.7GB 16X SP Cake 200 db 60 Ft /db
TDK DVD+R 4.7GB 16X Cake 200 db 70 Ft /db -
Xirtam
veterán
válasz Pancsermeste #33178 üzenetére
Sajnos Facebook-os a játék.
-
Xirtam
veterán
Az Iphone 4-et kisorsoltuk, el is vitték, most pedig egy Notebookot próbálunk. Azért egy Notebook-ra esett a választásunk mert lassan, iskolakezdés! Nyereményünkről a Facebook oldalunkon többet olvashattok. Restart Shop
ACER ASPIRE 5750G (Intel Core i7, 4GB DDR3 RAM, NVIDIA GeForce GT540M 1GB, WD 500GB HDD)
-
sonykor
tag
Galaxy S-nél be lehet valahol állítani, hogy ez a kezdőképernyő elforduljon vízszintesbe: [link]?
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #33166 üzenetére
Sajna az nekem sincs...
E5300-at mennyiért adod? -
sonykor
tag
Ez a Pentium 4 gyári hűtő, S478, soha nem használt mennyibe kerülhet: [link]?
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #33164 üzenetére
Jutottál valamire a vga teszteddel?
-
szijartg
őstag
olcsó 2 magos intel procit keresek!
ha van akkor pm plz -
oregcsóka
őstag
válasz Xirtam #33141 üzenetére
Gratulálok én is a kiemelt elismeréshez, (VIP-státuszhoz), de gondolom nem volt ingyen, kemény munkával érdemeltétek ki. Valamit nagyon jól csináltok, remélhetőleg a folytatás is ilyen lesz!
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
VINIKOR
senior tag
válasz gabyka #33158 üzenetére
Ehhez mit szólsz:
3310 burkolat: 3000Ft (Fehérváron néztem, ennyiért árulnak tokokat.)
Venti átalakító: 1500 FtVasárnap nekem jó. A Skála mellett lakom. Kocsival be tudnál jönni a parkolójába. De egész pontosan a Radnóti téren lakom. Ha ide is betalálsz...
Vasárnap mikor? -
törölt tag
AGP-s 3870-et nem fogsz kapni, mert beszerezhetetlen. a 3850 is fölösleges, ha csak a fullhd tartalmak miatt vennéd. mozizáshoz bőven elég egy 3650 vagy 3450 is. ezeket olcsóbban be lehet szerezni, és fele annyit sem fogyasztanak, aminek köszönhetően a hőtermelés is kisebb.
-
gabyka
aktív tag
válasz VINIKOR #33156 üzenetére
Pedig ez 3310-es burkolat lesz...itt van előttem 3 ilyen tella és éppen burkolatot keresek hozzájuk :-) persze nem zsidó vagyok csak költségérzékeny... nameg esetleg érdekelne a 80/120-as venti-átalakító is. Dobhatnál valami elképzelést rá, oszt legközelebb vasárnap du/estefele menek Fehérvárra.
A 3210-es máshogy néz ki...
-
VINIKOR
senior tag
válasz LamerGyuri #33155 üzenetére
A 3310-es más színű. Világos szürkés. A 3210-es volt ilyen közép lila, vagy milyennek lehetne nevezni.
-
gyenge47
aktív tag
Legalább a Fiskális már le van aszfaltozva.. persze a csatornatetők környékén nyilván nincs, de mit is várok
-
törölt tag
Hy!
Az a baj aki ezt elvállalta az sem tudta,hogy müemlékvédelmis lesz az épület.Sajnos egyből huzodott az épitkezés meg a kifizetések.
Lehet ,hogy voltak olyaanok akik megszedték magukat de sajnos még van 2-3 olyan cég akiket nem fizettek ki.Sajnos ez Magyarország.Megcsinálod ,belefektetsz és lové nyista...
Kis cégeket hamar el lehet igy lehetetítleniteni...[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz VINIKOR #33145 üzenetére
Csak hajunkra kenhetjük hogy szép ha minden elbénáznak. Azt a nyomorult Béla utat se bírják már aszfaltozni jó ideje pedig a csöveket már kicserélték.
A király Szállóban ki látott annyi fantáziát hogy ennyi pénzt beleöljön a felújításába? Szerintem sose fogja visszahozni. Mindenhol azt olvasni hogy a válság óta alig megy a szállodáknak, mennek csődbe meg elbocsátanak embereket.
Gondolom pár építkezős "haver" azért most jól megszedte magát ezen.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
VINIKOR
senior tag
válasz Napfénysüti #33095 üzenetére
Bezárták egy hónapra az Árpád fürdőt és a fedett uszodát. A turistaszezon kellős közepén. Most jöttek Angliából rokonok és ezt a kikapcsolódást nem veheti igénybe. Két hónapja voltak itt, akkor még nyitva voltak. Szinte ezek miatt jöttek újra, annyira tetszett nekik.
A Király szálló meg kong az ürességtől. Igaz ott van ingyen jakuzzi és szauna.
Nagyon dilettánsok vezetik ezeket a létesítményeket.
Azt mondták ezek az Angol rokonok, hogy Fehérvár olyan mint egy olasz mediterrán város, csak sokkal szebb. Szóval szép városunk van.
-
Xirtam
veterán
Nem is meséltem srácok, hogy a tegnapi nap folyamán kilátogatott hozzánk a GIGABYTE , és Magyarországon, a RESTART SHOP lesz az első olyan PC bolt amelyet a GIGABYTE rendez be, és kiemelt partnerei leszünk!
-
Motaba78
addikt
válasz gyenge47 #33138 üzenetére
én nem találtam a kettő kombinációját (értelmes és nem túl drága)
nézd meg ittszerintem szállítással is olcsóbban kijössz.
-
gyenge47
aktív tag
Fehérváron hol lehet értelmes notebook táskát venni nem túl drágán?
-
Timyyy
őstag
Fél óra múlva megyek melóért... szurkoljatoooook
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Pópa
senior tag
fuckin' péntek..
viszont reggel a zöld rizsbékák egymás mellé parkoltak, azon jót derültem
Trust is good, control is better!
-
Napfénysüti
nagyúr
Boldog pénteket!
Már csak 4,5 óra és vége a melónak a hétre.
Holnap meg irány a mogyoródi jótékonysági találkozó.
Més que un club!
-
Xirtam
veterán
Boldog Pénteket!
-
juliabrilke
veterán
Majdnem elfelejtettem.
Boldog pénteket mindenkinek!
-
MODERÁTOR
Olcsó megbízható AGP foglalatos videokártyát keresek, melyen mennek a full HD tartalmak.
Jelenleg ATI Radeon 9600 XT 128 mb kártya van a gépemben.20 éve a Prohardveren
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #33129 üzenetére
SLI teszt?
-
juliabrilke
veterán
8800GT-t tud valaki kölcsönbe adni?
-
D.Orion
veterán
No Kovsol elvitte a tápot. Murphy bácsi megint nem aludt két napig és mindent megtett annak érdekében, hogy nehéz legyen összehozni a boltot.
-
törölt tag
válasz oregcsóka #33122 üzenetére
olyanom sincs jelenleg, és szorít az idő, mert szombaton viszik a gépet. persze senkinek sincs a környéken usb-s klavija, még melóhelyen se tudtak adni, pedig mindent átkutattak az informatikán. ez az én szerencsém...
ha holnap sem sikerül szerezni klavit, akkor felhívlak a kártyával kapcsolatban. -
oregcsóka
őstag
válasz #92888064 #33119 üzenetére
Szerintem inkább próbálj meg beletenni egy PCI-os USB 2.0-ás karit, (ha kell hozzá rieser karcsi, azt tudok adni), sajnos nekem is csak PS2-es billentyűim vannak.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
juliabrilke
veterán
Eladó GTX 460/470-es kártyája lenne valakinek?
-
törölt tag
s.o.s. segìtség kellene, vagyis egy usb-s klavit kérnék kölcsön vasàrnapig.
most csinàlok egy dell gx620as gépet, és tegnap 7 òra alatt nem sikerült működőképes rendszert varàzsolnom rà, mert mindig kékhalàlozik az usb-re hivatkozva, és csak a vezetéknélküli logitech mk250 klavi-egér szett vevője volt a gépben.
bios frissìtésen túl vagyok, és nincs màs usb-s beviteli eszközöm, és ps2 nincs a gépen.
a régi rendszer tökéletesen működik, ìgy tudtam tesztelni az összes ùj alkatrészt, amit beleraktam (hd sentinel, orthos blend egyszerre, stb), de ùj rendszert nem tudok rà varàzsolni, legyen szò xp-ről vagy win7-ről. sok külföldi fòrumot is àtolvastam, de ilyen problémàba még nem futott bele màs.[ Szerkesztve ]
-
liquidmoon
aktív tag
[link] Érd privi vagy tel! Fehérváriaknak extra kedvezmény!!!
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
Én allianz-nál vagyok, még nem kaptam meg a real hozamot, múlt héten küldtek levelet valami kimutatásról de a pénz még sehol.
-
MunezXBK
nagyúr
Reggelit!
Aegon ny.pénztáras van, aki a névsor vége felé van és várja még a lóvét?
Szomszéd arc V betűs, 1 hete felnyalhatta a lét...Én T betűs vagyok és semmi.
Nem kevés pénzről van szó + szükség lenne rá, kicsit para van.
-
San398
őstag
Olcsó wifi-s routert keresek.Akinek van jelezzen privátban.Köszi.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
don_peter
senior tag
válasz Napfénysüti #33105 üzenetére
Jah mondhatni!
F is az enyémet árúlta!
Tehát nagyot nem tévedtél csak a tulajdonosban!----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz Napfénysüti #33095 üzenetére
Nem! Ez az én Maream volt!
[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #33099 üzenetére
Egyébként külföld? Mert ott kicsit necces lehet a mobilnet..
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest