Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz madarasz92 #32476 üzenetére
F27-nek szereztem egy Desire S-t, kukkantsd meg azt! Csak azért nem lett az enyém, mert nem lőhető, T-s volt a teló sajnos, pedig elég baráti áron hozzájuttattam!
Igazi, minőségi telefon!
-
bim
veterán
válasz Napfénysüti #32486 üzenetére
Ne bántsd a táltosokat! 1,4i-t kell venni. Megfontolt és nagy a csomagtartó.
-
Otisz
őstag
válasz Murderer69 #32473 üzenetére
Vezérlőpult -> rendszer és biztonság -> felügyeleti eszközök -> partíciók létrehozása és formázása a merevlemezen
vagy
Sajátgép Jobbklikk/Manage(Kezelés)/Drives(lemezkezelés)/Add-Change Drive Letters(Meghajtóbetűjelek hozzáadása) Ott adj hozzá egy betűjelet, és okézd le.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
oregcsóka
őstag
válasz San398 #32462 üzenetére
Persze, persze, köszi a tippet, természetesen nem nyugszom, amíg jó nem lesz. Már háromezret így rá kellett költenem, kábelek, átalakító dugók, heveder....
Na meg egy erősítőt kell hozzá vennem, mert a számítógépen igen halkan szól. (és ott is búg)''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #32486 üzenetére
Csak annyi, hogy sokat füstölgök és az istenért se adom oda Aug 15.-e előtt a dvd írót.
-
AlexelA
csendes tag
Mivel Orion egy rugalmatlan ,megátalkodott ejráérünkarramég ,továbbra is aktuális :[kéne most..]
-
D.Orion
veterán
válasz D.Orion #32477 üzenetére
Nos mivel lefoglalták a többségét így ezek maradtak:
Asus N6200 256MB/64bit GPU: 350MHz RAM: 500MHz + NorthQ hűtő. Nem tudom, hogy 3850 vagy 3851.A vga nem low profle.
NEC DVD-RW ND-3520A < AlexelA-nak most kéne, de most még nem eladó.
Valami szürke Codegen ház. Nincsen agyonkarcolva.
A-Data Vitesta DDR566MHz 2x512MB
-
AlexelA
csendes tag
Hali.
Nincs valakinek elfekvőben egy agyonhasznált de irni képes dvd irója ,vmi jelképes milkacsoki-sör miegymás cserével ?
Pont most hunyt ki a lézernyaláb az LG-m szeméből ,már csak olvasni bír
Köfémesek előnybenVagy tudok érte egeret ,billentyűzetet ,ATD WH-268 tipusú 10 in 1 vezeték nélküli fejhallgatót (esetleg toronyórát lánccal ,csillagokat az égről)
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Augusztus 15.-től vihető jelképes összegért az alábbi gépem:
Tényleg jelképes összegért, nem kérek érte 20.000Ft-ot. Aki amit ad érte... Szeretném ha valaki egyben vinné. Alaplap cuccai megvannak, IDE kábeleket is adok.
Abit AN7 Ultra + ZM-NB47J chiphűtő
AMD Mobile Athlon XP-M 2500+ - AXMH2500FQQ4C
Asus N6200 256MB/64bit GPU: 350MHz RAM: 500MHz + NorthQ hűtő. Nem tudom, hogy 3850 vagy 3851.A vga nem low profle.
SB Live 5.1 hangkártya, alaplapi is jó, csak van benne ez is.
2x512MB/400MHz DDR1: PQI + Samsung. Mennek dual-ban.
NEC DVD-RW ND-3520A
Chifi GPS-400AA/101A (12cm-es venti)
Valami szürke Codegen ház. Nincsen agyonkarcolva.
Nem árulok zsákbamacskát:
-Baszott öreg gép. Közel 10 éves.
-Alaplapon valszeg az összes kondi púpos egy ideje, csere érett szvsz.
-Proci nincs sarkazva!
-VGA szintén ok!
-Memóriákat nem tudom tesztelni, nem értek hozzá.
-Nem csendes gép! Táp ventije néha hangosodik. Proci venti alapból hangos, vga venti szintén nem csendes. Értsd ne várd azt, hogy egy modern CnQ-val + 12cm-es ventikkel rendelkező gép hangját kapod.
-Valszeg a legutóbb felhúzott winxp-ben van némi szoftveres hiba, mert bármilyen játék alatt újraindul. Bármilyen tesztprogram alatt stabil! 24órás prime+superPI 32MB ismétlőn. Eddig sosem csinálta, de most már igen, ez 99%-ban valszeg szoftver hiba. Én többet ezen XP-t már nem telepítek.
-Winyókat nem adom el belőle, mert a hosszú évek alatt sok bizalmas adat fordult meg rajtuk és nem kockáztatok. Kipróbálható tesztelhető, de csak winyó nélkül vihető.Ezen kívül van még eladó ram: Alaplapomban nem mennek, elméletileg hibátlanok, ha beteszteled és hibásak, akkor visszaveszem vagy megegyezünk valami olcsóbb árban..
A-Data Vitesta DDR566MHz 2x512MB -
MunezXBK
nagyúr
válasz madarasz92 #32471 üzenetére
Te egy kínai utánzatot vettél S-ből? o.O Nálam minden tökéletes és kifogástalan!
-
Murderer69
őstag
srácok az mitől lehet hogy nem látja a win a hdd-m d részét? most raktam újra a netbookom és vóót nincs már próbáltam win7-el formázni merthogy látja telepítés alatt de ott is kéri a sata drivert de az Istenért sem találok hozzá működő sata drivert amúgy egy Toshiba NB550D-ről van szó...
esetleg valakinek valami 5lete? nagyon megköszönném[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz madarasz92 #32471 üzenetére
RIM Blackberry?
Vagy HTC Sensation, LG Optimus Black?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #32470 üzenetére
Igen a Galaxy S-el is ez volt a bajom kőnnyű volt és fos volt az egésznek a minősége.
Igen az i4-et én is kiprobálnám .
Meg a HTC HD2 is úgye ott minden van WinMo 6.5, WP7, Android[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz madarasz92 #32469 üzenetére
Nekem az Android annyira nem jön be. Pedig egy ideig szimpatizáltam vele. Iphone 4? Azt még én is kipróbálnám.
Egyik nap volt szerencsém kicsit próbálgatni egy SGS 2-est ami ugye most a leg-leg-leg telefon. Mit ne mondjak nem dobtam tőle hátast. Nem cserélném el a Trophyt rá. Bazi nagy tepsi aminek alig van súlya és így minőségérzete sincs. De kollégám teljesen ráizgult ő olyat akar minden áron (egyébként egy másik kollégámé volt).Més que un club!
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #32468 üzenetére
iPhone 3GS , Samsung Omnia 1,2 ,7 , Galaxy Spica.
De nem tudom eddig az iPhone -t szerettem a legjobban a sok program meg játék miatt .
Most talán valami Android-osat veszek .
Szerinted? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz madarasz92 #32467 üzenetére
Eddig mi jött be a legjobban? Nem rossz hogy egyiket se szokod meg? Persze kinek mi a hobbija.
Més que un club!
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #32466 üzenetére
Egyszer bukok egyszer nyerek
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz madarasz92 #32465 üzenetére
De így sose lesz végleges telefonod és mindig csak buksz rajta.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #32464 üzenetére
Persze engem mindegyik érdekel hogy milyen..
-
Napfénysüti
nagyúr
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #32453 üzenetére
Jaja mindent meg lehet unni ..
-
San398
őstag
válasz oregcsóka #32461 üzenetére
Szemre lehet nem is fogsz látni semmit! Elég ha elkezd oxidálódni, megnő az átmeneti ellenállás, már nem jól érintkezik az oxid réteg miatt. Szerintem egy próbát megér mindkettő cseréje, persze ha Te is úgy gondolod hogy áldozol rá párszáz forintot.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
oregcsóka
őstag
válasz San398 #32460 üzenetére
Az aljzatot kiszereltem, szemre nem látszik semmi rendellenesség. Műszerrel nem mértem ki, az igaz. A dugóval meg nincs gond, érintkezik, hiszen szól a gitár. (a búgás mellett)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
válasz San398 #32458 üzenetére
Igen, erről már halottam, hogy létezik, meg szoktam is olvasgatni ezt a fórumot. De nem baj, átolvasom megint amit linkeltél. Köszönöm.
Bár szerintem nem ilyen prózai a probléma, ugyanis ha a bemeneti 6.3-as jack alzat meg van mozgatva, van amikor elhallgat a búgás.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
San398
őstag
válasz oregcsóka #32455 üzenetére
Elképzelhető , hogy földhurok miatt zúg, búg: Olvass bele a témába, ha nem találod a megoldást kérdezz rá!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz zsotesz81 #32456 üzenetére
Na ja a WM 6-5nél kellett mókolni de abban azt szerettem. Ellenben arról mindenki tudta hogy kicsit geekeknek való. Az Androidról meg mindenhol azt hirdetik hogy bármilyen hülye (bocsánat a kifejezésért) egyből tudja használni ehhez képest nem igazán ezt tapasztalom. Eredetileg Androidra váltottam volna csak jött egy nagyon jó WM7-es ajánlat. Nem bántam meg eddig és lehet nem is lesz már Androidom egyhamar. Na meg most olvasom hogy az Apple pere miatt szívhatnak is a droidosok ez még inkább eltántorít.
Még az is lehet előbb lesz almás telóm mind zöld robotos ami azt tekintve hogy nem szeretem az almás márkát elég szép lenne.Més que un club!
-
zsotesz81
senior tag
válasz Napfénysüti #32450 üzenetére
Nekem is G3-am van de én már szanaszét flasheltem (custom rom powa ), pont ez tetszik benne, lehet vele mókolni. A proci most 1 GHz-en megy .
[ Szerkesztve ]
-
oregcsóka
őstag
Az elektromos gitárokhoz ért itt valaki? van itt egy kis probléma, hátha tudjátok rá a megoldást.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Napfénysüti
nagyúr
-
madarasz92
őstag
Aki esetleg telefont akar venni :
Samsung Omnia 7 (Katt ide)
és Sony Ericsson X1[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Jó kis vízilabda megy most és persze most nem tudom nézni.
Viszont 3. negyedben viszünk egy fával.
-
anzo
senior tag
válasz Napfénysüti #32448 üzenetére
Jobbat nem találtál?
Majd talán a Mangó után bele kóstolok én is. -
anzo
senior tag
válasz Napfénysüti #32446 üzenetére
Meló ezerrel
Gyere ki te is a meccsekre és ott talán tudunk találkozni.
-
juliabrilke
veterán
Igen, ezért is mondjuk páran, hogy az ülő szektor a nyugdíjas részleg. Persze megértem, hogy valaki így szeretne szórakozni, hogy csak végignézi a meccset.
Klagenfurtban meg tényleg azok voltak kint, akik szurkolnak is. Ezzel jobb hangulatot teremtenek, mint otthon a 7-8000 néző.
Több ilyen szurkoló kellene még. Remélhetőleg most, hogy jönnek az eredmények még többen leszünk.
-
anzo
senior tag
válasz #00809728 #32437 üzenetére
Igen akkor semmi sem számított csak kint legyünk minden meccsen.
Én most a fiam hatására kezdtem újra meccsre járni ráadásul a feleségem nagyobb fan lett mint én.
Ami nagy különbség az akkori és a mostani meccsek között (a focit félretéve ) az a szurkolók aktivítása. Kint voltam Klagenfurtban és ott az 1000 ember nagyobb hangulatot csinált mint itthon a majdnem teltház. Amikor felállt az ember vagy elkezdett szurkolni akkor a közelben ücsörgők elkezdtek reklamálni, hogy nem látnak meg ne zavarjuk a szórakozásukat. Hát akkor minek jössz ki a stadionba, hogy köpködhesd a szotyit az előtted ülő nyakába? Az tette be a kaput amikor a szünetben elkezdték szidni a csapatot.
Van egy csapat akinek szurkolok azt nem fogom elkezdeni fikázni főleg nem egy ilyen első félidő után. A második félidőt már az RBD melletti szektorból néztük végig, összehasonlíthatatlan volt a hangulat a két lelátó között.Minden elismerésem a szurkolói csoporté, hogy próbálják felrázni egy picit a punnyadt embereket de sajnos ilyen Fehérvár itt semmit nem lehet rendesen megcsinálni ilyen közömbös embereknek. Nézzük meg a DVTK táborát most jutottak fel és a lefújás után 20 percel is még 4-5 ezer ember ünnepli a játékosokat. Itt meg egy BL meccsen a az a legnagyobb élménye, hogy a tökmag nem volt rendesen megpirítva.
[ Szerkesztve ]
-
AlexelA
csendes tag
Azért köszi hogy megprobáltad
Jellemző a jojatek-osok hozzáállása :
Kedves Sanrex!
Oldalunkat és az azon található játékokat windows operációs rendszer alá
terveztük, ezért linux alatt előfordulhatnak problémák.
További kellemes időtöltést kívánunk az oldalon!
Üdvözlettel:
Judit
Jojatek.huTudnám minek tölteném az időmet az oldalukon ,ha egyszer nem működik
-
juliabrilke
veterán
válasz #00809728 #32437 üzenetére
Pont leírtad a lényeget.
Aki jó magyar játékos az már régen külföldön játszik. Ide meg pont azért hoznak spanyol2, olasz2 játékosokat, mert sok esetben ők hajtanak és sokszor tudásban is jobbak.
A csapat nem rossz egyébként, csak a védelemnek kellene összeszednie magát. Klagenfurtban is játszottunk, csak a védelem ott is csődöt mondott.
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
nem tudjátok véletlenül, hogy a digitv-s kábeltévén jönnek-e rádióadások is itt a városban? Be akarom kötni az erősítőbe mert a sima antenna elég hányadék minőségű.
-
törölt tag
Minap leakadtam a eurosportnál.Nöi foci volt .Apám ott volt futás és szivvel lélekkel nyomták.
De elég volt meg néznem egy II.osztályú Olasz v. Német focit.Vidi nálam akkor volt jó amikor még a Partizán,Zselnyi,Manchester,Real ezek ellen nyomták.Akkor kijártam és gyűjtőttem a kitűzöjüket "taknyos" koromban.Akkor nem számított,hogy eláztunk vagy nem volt hely.....Híhetetlen volt.
Akkor nem sok "külföldi" játszott nálunk.Most meg....Régen volt de jó volt...
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #32428 üzenetére
Mondd szépen utánam!
Többet nem linkelek be hülyeségeket.
A Paks viszont kezd szépen felnőni a feladathoz. Még 1-2 kört simán mehetnek tovább.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Komi28
senior tag
válasz Napfénysüti #32428 üzenetére
Játszol a tűzzel? Bátor ember
Egyébként most még jó lett volna továbbjutni, legalább egy kis nemzetközi fociba is belekóstolhatnának. Persze a pénznek is lenne helye amit kaptak volna a kupában.
Védelem nem áll a helyzet magaslatán a sok új emberrel, de talán majd összeszoknak.
Támadásnál az egy támadó mellé mire felértek már az ellenfél rég visszaállt védezni.
Na majd reméljük a bajnokságban jobban szerepelnek -
D.Orion
veterán
válasz Laxxon #32427 üzenetére
Tiszta sor, hogy keresni nem kereshetsz rajta, mert 46ért vagy alatta sehol nem lehet kapni.
Napfénysüti: Pöcs NBII Fradi és UTE beindult... Net tele van már ilyen szarokkal... bezzeg ha ők kapnak ki, akor senki ne merjen szólni egy szót se... Gerinctelen szarok.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Vidisták ne haragudjatok de ezt nem hagyhatom ki:
Vidi nemzetközi kupaMés que un club!
-
Laxxon
csendes tag
válasz D.Orion #32426 üzenetére
Azért linkeltem, hogy tudják miről van szó.
Nem kötelező megvenni, én ennyit bukok a visszaszállításon, visszaveszik, csak a szállítási költséget kell fizetnem.
Azért írtam, ha valakinek pont erre fáj a foga, akkor megveheti olcsóbban.
Holnapig pedig azért áll az ajánlat, mert holnap visszaküldetem, és akkor is ennyit kapok érte.
Ha nincs szükséged rá ne is kommentáld, semmi nyerészkedés nincs a dolgban részemről. -
D.Orion
veterán
-
Laxxon
csendes tag
Sziasztok.
Valakinek esetleg gáztűzhely?
Róla volna szó: [link]
1 napos, számlás, szakszervizes beszerelés esetén 3 év gari.
Ár 46 ezer.
Az ajánlat holnapig érvényes.( ha nem megy el visszavitetem a boltba, webshopos) -
válasz Napfénysüti #32405 üzenetére
bundagyanús ennyi góllal, meg ilyen potyákkal....
sajna minden ilyen volt esélyünk de nem volt szerencsék után nem a mázli, hanem a bunda ugrik be nekem.Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
AlexelA
csendes tag
Szia.
Problémám a következő ,melyhez kérném a segitségedet :Op rendszer : Linux (Fedora ,Ubuntu ,Blackpanther....szóval bmelyik )
Böngésző : Chromium ,Firefox 3-4-5 ,Opera...szintén bmelyik)
Java : Sun JRE v6u26
Flash telepitve.Általaban ultizni szoktam ,de bmelyik többszemélyes játéknál a következő történik :
jójátékra fel-bejelentkezés oké ,hibát nem ir ki (flash,popup,java),(a java verziót helyesen azonositja is a segitség-oldalon).Ulti-moderált szoba-ide belép ,minden tökéletes eddig.Katt új asztal ,vagy beülés ,ablak felpattan ,java indul és csak pörög,pörög egyfolytában.
Az oprendszeren nem fut virusirtó ,és tüzfal sincs.Router se.
anno belokom nevű kollégénak volt hasonló gondja ,az ő képeit linkelem ide ,a helyzet dettó,ugyanaz :
[link]
[link]Segítségeteket előre is köszönöm
-
AlexelA
csendes tag
Sziasztok ,egy linuxos segitségére lenne szükségem a jojatek pont hu-n történő játszáshoz
-
bim
veterán
Eladnám 2 hangkártyámat ha valakit érdekel.
SB Live - SBO100
SB LIve - CT4830
Darabja 1500 pénz de beszámítok olyan kártyát is ami támogatja a win7-et. -
D.Orion
veterán
Megjöttem. A b*********************************************************** nyernünk kellett volna. Szerencsére meccs kezdés után 20 perccel elállt az eső.
daa-raa-t meg csak simán lehülyéztem, mert baromságokat beszélt. Szokásos.. muszáj neki belekötnie valakibe még akkor is, ha éppen nincs is igaza...
-
MODERÁTOR
Ha jól értem akkor a laptop jobb oldalában található kártyaolvasóba behelyezem a hiper szuper gyors SSD kártyát, rátelepítem az Op. rendszert és ezáltal minden gyorsabb lesz a gép?
20 éve a Prohardveren
-
Xirtam
veterán
-
sedo
tag
válasz Napfénysüti #32402 üzenetére
Most bánhatjuk igazán az idegenben kapott buta gólokat. Simán továbbmennénk itthon. 3-2 már...
-
sedo
tag
válasz juliabrilke #32399 üzenetére
A partjelző rosszul jelzett, sajnos szabályos volt az a gól
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.