- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Aktív témák
-
gabyka
aktív tag
válasz VINIKOR #33156 üzenetére
Pedig ez 3310-es burkolat lesz...itt van előttem 3 ilyen tella és éppen burkolatot keresek hozzájuk :-) persze nem zsidó vagyok csak költségérzékeny... nameg esetleg érdekelne a 80/120-as venti-átalakító is. Dobhatnál valami elképzelést rá, oszt legközelebb vasárnap du/estefele menek Fehérvárra.
A 3210-es máshogy néz ki...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz VINIKOR #33145 üzenetére
Csak hajunkra kenhetjük hogy szép ha minden elbénáznak. Azt a nyomorult Béla utat se bírják már aszfaltozni jó ideje pedig a csöveket már kicserélték.
A király Szállóban ki látott annyi fantáziát hogy ennyi pénzt beleöljön a felújításába? Szerintem sose fogja visszahozni. Mindenhol azt olvasni hogy a válság óta alig megy a szállodáknak, mennek csődbe meg elbocsátanak embereket.
Gondolom pár építkezős "haver" azért most jól megszedte magát ezen.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
gabyka
aktív tag
válasz VINIKOR #31801 üzenetére
Hmm...lehet melege van, de komolyan. Ebben a melegben elég egy kicsi vetemedés...de csak így látatlanban gondolkodom...
Sok ismerős panaszkodik a folyamatosan zúgó gépek miatt, volt, hogy ki is kapcsolt némelyik, volt ami kékhalállal a vinyóra panaszkodott gondolom némi takarítás meg plusz venti csodákra lenne képes
-
D.Orion
veterán
válasz VINIKOR #31429 üzenetére
Túl sok minden van USB portra dugva. Elfogy a sávszélesség és ezért írja ezt ki. Ha nálam be van dugva a webcam+scanner+nyomtató+egér+bill, akkor ha rádugom a pendrive-ot hasonló hibaüzit kapok. A teszteredményekre meg csak annyit tudok mondani, hogy egy bizonyos méretű fájlokkal tesztelik le a pendrive-okat. Neked otthon viszont különböző méretű és formátumú/tömörítettségű fájlt fog mozgatni a pendrive. Ergo soha nem fogod azokat az adatokat viszont látni amikkel hirdetik a terméket.
-
kisza25
félisten
válasz VINIKOR #29741 üzenetére
én cseréltem egy 250-es 4500rpm-est egy 500GB 7200rpm-es WDblack-re és nagyon sokat gyorsult tőle a gép
de ez ugye függ cpu-tól RAM mennyiség oprendszer...
nekem AMD X2 QL-65 2,1Ghz 4GB RAM és XP volt
való igaz az SSD-től még többet gyorsúl, az asztaliba azt raktam[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz VINIKOR #29579 üzenetére
tudom, de kb olyan, mint az én gépem volt ~2éve amikor vettem, bár most így a listát nézegetve hátrébb gondoltam, ez meg kb5650 szint ami notiban már elég jó
a procival megtámogatva 1366x768-ban szerintem szinte minden mai játék szépen fog futni, jó kis géped lesz, ha ezt veszed[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz VINIKOR #29572 üzenetére
a végén ki van részletezve, de ma már más árak vannak és most már tuti sandyból raknám össze amúgy az alaplapon van az usb3.0
GIGABYTE GA-H67N-USB3-B3 25eFt
INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX 26,5eFt
a többi izlés dolga
a netbookból pedig bazorst vennék pl egy ilyen toshiba nb550d-t
VINIKOR:maga a gép 80eFt volt a többi volt itthon hozzá[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz VINIKOR #29567 üzenetére
rám tört a játék őrület, ezért egy asztali gépet rántottam össze először ezt most meg kap egy HD5850-et és átkerül egy nagyobb házba,
hurcolni meg vettem egy Toshiba mini NB250-et 6-8 órát bír, így olcsóbban jöttem ki, mint egy játékos notival
notiból ez van mocsok jó áron[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz VINIKOR #29561 üzenetére
ott van a hirdetésben az XP alul,de csak opcióként,
az ajándék táska is benne van a hirdetésben na meg a 2x2GB ram, HD4570 LED kijelző...
forgatható kamera az meg mire jó
a Vista jobb, mint az XP, csak szeretne...
a szebb az elég relatív, amúgy nem én kezdtem ócsárolni a hirdetésed, hanem te az enyém én csak felvonultattam a másik oldalt is, amúgy holnap viszik, ha minden jól megy
ha meg nem akkor módosítom a hirdetést
amúgy 250GB vs500GB ott majdnem elfelejtettem
lehet nem a gamer júzerek veszik, de az enyém legalább alkalmas pár játék normális futtatására
de szerintem ezt a gyerekes viselkedést most hagyjuk abba[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz VINIKOR #29558 üzenetére
helyesbítek 1GB-al több ram van az ASUS-ban, erősebb proci, igaz oprendszer az nincs rajta, de egy évvel fiatalabb, de tudod mit adok hozzá ajándékba eredeti XP-t és bluetooth-t
ja és ajándék táska
amúgy a 2 év garancia 5hónapja járt le, az nem pont most volt[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
válasz VINIKOR #29555 üzenetére
Asus K50AB komolyabb felszereltséggel kerül ennyibe...
Ergo ez irreálisan drága. Talán 60-65ért elmegy... -
-
pd
tag
válasz VINIKOR #25081 üzenetére
Hát nem emlékszem, hogy azt már megjavították-e egyszer, de még anno, amikor megcsinálták a szobrot - jó régen -, már akkor is rögtön utána le volt törve belőle egy darab, ugyanígy az oroszlánon landolva.
Szóval nekem gyanús, hogy ha meg is javították, akkor ugyanaz a darab törött le megint.
Emlékszem, még viccelődtünk is rajta, hogy biztos azért ordít az oroszlán, mert ráesett a jogar. -
parandroid
félisten
válasz VINIKOR #6604 üzenetére
Azért figyelj oda a gép hőterhelésére, komolyan melege lehet szegénynek. Az egész konstrukció úgy van kitalálva, hogy a hő egy jó részét a billentyűzeten keresztül, és amellett adja le. Akármennyire úgy tűnik, hogy bírja, ha folyamatosan 60 fokos, vagy afölötti a procihőmérséklet, az azt jelenti ezeknél a gépeknél, hogy minden komponens hőmérséklete ilyen szinten van. Hamar megadhatja magát az alaplap, a VGA, a HDD, az akkuról meg nem is beszélek: ha még jó, azt mindenképpen vedd ki ilyen használatnál, mert az egyáltalán nem bírja a tartós hőterhelést.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz VINIKOR #6604 üzenetére
Ha van ilyen opció, akkor BIOS-ban a tápfeszültség kimaradás beállításainál ( power failure ) állítsd be hogy induljon el ilyen esetekben. Ha el akarod indítani a gépet, akkor csak taposol egyet a 230V-os hálózati elosztón vagy kihuzod/bedugod a tápegység csatlakozóját.
-
Max6
tag
válasz VINIKOR #6579 üzenetére
Szia
Nekem / a mult évben/ a Széchenyi utcában sikerült ilyen alkatrészt beszereznem. A Horváth I. utca és a Balatoni út közötti szakaszon van a templommal majdnem szemben /két szerviz is van egymáshoz közel és mindegyikben volt ilyen-olyan alkatrész. Én nem típusra kértem hanem bevittem csövet és kerestünk egy ráillőt./
-
oregcsóka
őstag
válasz VINIKOR #5302 üzenetére
Nem rosszak a HP notik, az tény, de szerintem a sok felesleges csili-vili okosság és ki nem használt funkció helyett, egy notinál két dolog a legfontosabb: a minőség és a garancia. Két olyan márka van csak, ami ezeknek a kritériumoknak maradéktalanul megfelel, a DELL és az IBM. Pont.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
rrobi
senior tag
Hááát, nem tudom, de nekem érdekes, h csak egy év garanciát vállal rá a HP…
Esetleg inkább ez: Toshiba Satellite L300-17L notebook + TOSHIBA starter kit ?
Toshiba L40-16S -t használok, és teljesen elégedett vagyok vele!
-
Reac^
őstag
Jógép tavaj ilyenkor volt induló akkor elég sokat adtunk el belőle. Egyedüli hátrány sztem az hogy "csak" 3 usb van rajt. Most már az utódját szórjuk 6730-at
Mondjuk amit most hoztam kari előtt nagykerről az visz mindent. Az új DV5ös Home Entertainment sorozat. Úristen de durván néz ki... HDMi, Esata, sokusb, fw, blútú, kam, duplamik, duplajack világítós hp logós multimédiaatyauristenes.
Na az noti
Ki is kerestem: [link]1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
D.Orion
veterán
válasz VINIKOR #3038 üzenetére
A piros felkiálltójel úgye azért van, mert a router tiltj azt a port-ot amit az utorrent használ.
Első lépésben: utorrent > beállítások > további beállítások > kapcsolatok > Port bejövő kapcsolathoz: Itt lesz egy ötjegyű szám ezt jegyezd meg.
UPnP és NAT pipa. DHT engedélyezés kiszedve(piros felkiálltójelen jobb gomb).Második lépés:
Router menübe bele kell menni. Keresd meg a FireWall beállítást és ott engedélyeztesd az utorrent álltal használt portot.Valami ilyesmit kell keresned:
Firewall setting > Remote Management : x Enabled Disabled Port Number : 57965Ui.: DC és torrent lehetséges, hogy nem fog egyszerre működni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz VINIKOR #2840 üzenetére
Panasonic Lumix DMC-TZ5 70631Ft
szerk.: E-bay-ről lehet rendelni 300 dollár körüli áron, +30 dollár körül lehet a postaköltség.
[ Szerkesztve ]
-
André
tag
válasz VINIKOR #1141 üzenetére
Vmi mérő progival talán meg lehet nézni mennyit pörög a mostani ventid és hasonló rpm-es kéne. Az enyém halkabb lett, mert gömbölyített lapátok vannak az új ventin, a régin meg szögletes volt. Attól nem féltem, h tönkre megy, mert dupla ventis. Sztem most kevesebbet is pörög vmivel, ennek ellenére nem észleltem működésbeli különbséget, nem tűzel a tápom, pedig majdnem minden csatiján lóg vmi. Nem hiszem, h akkora kárt lehet okozni 1 ilyen cserével. Még az is lehet, h nagyobb mennyiségű levegő áramlik át, mint előtte.
Nekem tüskés csatlakozóval volt rátéve a táp nyákjára, de a csatlakozók inkompatibilitása miatt vágtam, majd összesodortam és leszigeteltem a drótokat. Kiválóan működik már kb 1 hónapja.
Ja, még annyi, h ha tényleg nagyon eltérnek 1mástól a régi és új, akkor azért az nem igazán egészséges. Én inkább legariztatnám, ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
André
tag
válasz VINIKOR #1123 üzenetére
A György Oszkár téren van egy számtek bolt a Palotaváros oldali buszmegállónál. Ott találtam ilyen speckó ventit 1800ért a 360 chieftekembe. Ha szerencséd van, akkor ugyanzon az üzletsoron lévő elektronikai barkácsboltban is lehet venni ilyet olcsóbban. Ha nincs szerencséd, de türelmes vagy, akkor hoznak rendelésre.
-
kem
addikt
válasz VINIKOR #1123 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt vele az egyik bajom.
Ha kicseréled a ventit, elveszik a garancia.
Kivéve ha olyan emberrel forrasztatod át,
aki nem hagy nyomot, és utána vissza is
tudja állítani eredeti állapotba.
Ventiből meg elég erős kell neki,
különben tönkremehet az izzadásban.Köszi!
-
cannibal
senior tag
Mindkettőben van hdmi ez piros pont én a philipset választanám csupán azért, mert jobban mutatna a szobámban. Amúgy a vidi se rossz elég pofás darab. Igazából, ha vennem kellene akkor megnézném mindkettő képét és az alapján választanék. Mármint nem dvd-ről néznék vmit,hanem a tuner részét,mert ha jól sejtem a célszemély nem csak dvd-t nézne rajta.
Aktív témák
- Külpolitika
- Óra topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...